Humánmeteo: migrén kínozhat pénteken (2019.12.19.)

Pénteken nem érkezik front, de a folyamatos meleg okozhat panaszokat a fokozottan érzékenyek körében. Alvászavarok, migrén és ingerlékenység is jelentkezhet sokaknál.

Pénteken viszonylag kellemes, frontmentes időre számíthatunk, de a folyamatos meleg miatt migrén, álmosság,alvászavarokis jelentkezhetnek - írja a Meteo Klinika. A szélre érzékenyek a szokásosnál ingerlékenyebbek lehetnek, nyugtalanságot tapasztalhatnak. Egyeseknél intenzívebbé válhatnak a gyulladásos panaszok is, amik a következő napokban szintén jellemzőek lehetnek.

Ingerlékenyek lehetünk pénteken, és sokakat migrén is kínozhat
Ingerlékenyek lehetünk pénteken, és sokakat migrén is kínozhat

Bár napos, kellemes idő lesz, a szél némileg ronthatja a hőérzetet, néhány északkeleti vidéken tartósabban nyirkos maradhat a levegő. A közlekedést vakító napsütés zavarhatja meg, a melegfronti jellegű változások miatt figyelmetlenebbek, tompábbak is lehetünk. Északkeleten ködfoltok ronthatják a látási viszonyokat.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +30 °C
Minimum: +7, +12 °C

Délelőtt a napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhők is lesznek, de csapadék nem várható. Délután folytatódik a napos idő, az időnként megnövekvő felhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben mérsékelt délnyugati lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 25, 30 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció