Kérdés: Mitől lehet, hogy egy világosbarna, szabályos szélű anyajegyemben pár hónapja megjelent egy sötét tűszúrásnyi pont? Forduljak-e szakemberhez? Néha ezen a területen szúráshoz hasonló érzés keletkezik.

Az anyajegyek változása elég ok arra, hogy szakembernek megmutassa.

Anyajegyek

Mitől lehet, hogy egy világosbarna, szabályos szélű anyajegyemben pár hónapja megjelent egy sötét tűszúrásnyi pont? Forduljak-e szakemberhez? Néha ezen a területen szúráshoz hasonló érzés keletkezik.

A HáziPatika.com szakértőjének válasza anyajegyek témában:

Az anyajegyek változása elég ok arra, hogy szakembernek megmutassa.

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +13, +18 °C
Minimum: +6, +11 °C

Hazánkban vasárnap délelőtt borult időre van kilátás, elszórtan várható eső. Délután túlnyomóan borult lesz az ég, szórványosan további eső, zápor alakul ki. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 6, 11 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 13, 18 fok között alakul. Késő este 7, 12 fok lesz. Vasárnap kettősfront hat a szervezetre, ezen belül a hidegfrontra jellemző tünetek lehetnek erősebbek. Gyakori lehet a fejfájás és a migrén, sokan tapasztalhatnak keringési panaszokat és rosszullétet. Lehangoltság, rosszkev léphet fel, csökken a teljesítőképesség. Fennáll a megfázás veszélye, a szabadtéri programok során réteges öltözet javasolt. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Eső