Kérdés: Három hónapja vannak visszatérő kiütéseim, amik ízületi- és izomfájdalmakkal párosulnak. A vizsgálatok alkalmával többször elhangzott már a táplálékallergia, eddig még nem sikerült kideríteni, valóban ez ...

Vérből elvégezhető a vizsgálat. Tudomáson szerint háziorvosa is kérheti, először forduljon hozzá.

Táplálékallergia

Három hónapja vannak visszatérő kiütéseim, amik ízületi- és izomfájdalmakkal párosulnak. A vizsgálatok alkalmával többször elhangzott már a táplálékallergia, eddig még nem sikerült kideríteni, valóban ez lehet-e a probléma. Hogyan derülhetne arra fény, hogy valóban táplálékallergiáról van szó?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza táplálékallergia témában:

Vérből elvégezhető a vizsgálat. Tudomáson szerint háziorvosa is kérheti, először forduljon hozzá.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +38 °C
Minimum: +15, +24 °C

Folytatódik a hőhullám. Sok napsütésre készülhetünk, néhol hőzivatarok kialakulása sem zárható ki. Délután 32, 38 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Csütörtökön is tovább tart a hőség, front nem érkezik. Gyakoriak lehetnek az alvásproblémák, valamint a fáradékonyság és a dekoncentráltság is. A szívbetegeket nagy terhelés éri, gyakoriak lehetnek a keringési problémák. Kerülje a tűző napsütést, és fontos gondoskodni a rendszeres folyadékpótlásról. Egyre többeknél jelentkezhet fejfájás, migrén is, a tartós hőhullám extrém terhelést jelent. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)