Korai magömlés: a kapcsolat is rámehet

Korai magömlése kapcsán egy aggódó férfi kért tanácsot szakértőnktől, mivel a problémától nem tud szabadulni, és ez már a párkapcsolatát is veszélyezteti.

Korábban két órán át is bírtam

"31 éves férfi vagyok, párkapcsolatban élek. Sajnos 4-5 hónapja a korai magömlés problémájával szembesültem. Előtte 1-2 órán keresztül is bírtam az együttlétet és csak azután élveztem el, miután a párom kellőképpen kielégült. Nem szeretném emiatt elveszíteni a szerelmemet" - írt levelet egy aggódó férfi.

Bevált módszer a korai magömlés ellen Sokan szenvednek az úgynevezett korai ejakulációtól, amely a legtöbb esetben nem testi elváltozás, hanem rossz mentális beidegződés miatt alakul ki. A legtöbb férfi nem szán elég időt az önkielégítésre, és pusztán egy célja van vele, méghozzá minél hamarabb eljutni az orgazmusig. Ezáltal az rögzül, hogy minél előbb el kell jutni a csúcsra, kialakítva a korai ejakulációs problémát.

Szakértőnk, Gyetvai Viktória pszichológiai terapeuta, szimbólumterapeuta válaszában relaxációs gyakorlatot javasolt, amelynek során megadott kérdésekre kell a panaszosnak válaszokat keresnie. A részletes kérdést és választ itt olvashatja!

A korai magömlés mindkét fél számára kellemetlen lehet
A korai magömlés mindkét fél számára kellemetlen lehet

Kérdezze Ön is szakértőinket!

Az Orvos Válaszol rendszerében egyszerűen felteheti kérdését: kérdésének adjon egy címet, majd 500 karakterben fogalmazza meg problémáját, amire választ vár. Ezután rendeljen szakterületet hozzá, és ha szeretné, csatolja mellé beszkennelt leletét, vagy egy fotót, táblázatot, ami segít árnyalni a kérdést, szemléltetni a panaszt, amivel kapcsolatban kérdése merült fel. Ha a feltett kérdésre a szakértő reagált, arról minden esetben e-mailben értesítjük a felhasználót!

Orvos Válaszol szolgáltatásunk teljesen ingyenes, semmilyen limit nincs a kérdésfeltevéssel kapcsolatban.

)
Tiszta levegő (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +30, +36 °C
Minimum: +14, +20 °C

A többórás napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, legfelejebb délen lehet elvétve egy-egy zivatar. Mérsékelt szél mellett 31, 36 fokos maximumhőmérsékletekere számíthatunk. Vasárnap sem érkezik front, fokozódik a kánikula. A migrén mellett a keringési panaszok is gyakoriak lehetnek, egyre többen tapasztalhatnak alvászavarokat is. A tűző napon fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata. A déli órákat javasolt árnyékos, hűvös heéyen tölteni. Az érzett hőmérséklet még a mért értkeknél is magasabb lesz. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)

Figyelmeztetés!

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalmunk olyan elemeket tartalmaz, amelyek az MTTV. (2010. évi CLXXXV. törvény) által rögzített besorolás szerinti V. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Csak akkor tekintse meg, ha elmúlt 18 éves.