Gyógytornász

A derékfájdalom ront a legtöbbet az életminőségen
"Nagyobb biztonságban voltam a COVID-osztályon"

Kapcsolódó videók

Betegségek

VideóRendelő: Miben és hogyan tud segíteni a Dévény-módszer?

A mozgási sérülések valamennyi formáján segít a Dévény módszer, beleértve a szülési és a baleset következtében kialakult állapotokat is. A módszer alapja a képessé tevés - fejti ki válaszában Dévény Anna.

Betegségek

VideóRendelő: Mi a különbség a gyógyítás és a fejlesztés között?

A Dévény-módszer alapja, hogy a nem működőt képessé tesszük arra, hogy működjön. Ez a gyógyítás, ami mindennek az alapja, hiszen ha nem jól teszünk helyre valamit, újabb hibák alakulhatnak ki. A képessé tevést követően kezdődhet meg a fejlesztés, ami egyfajta finomhangolás - mondja el válaszában Dévény Anna.

Betegségek

VideóRendelő: Van-e olyan eset, amelyen a Dévény-módszer sem tud segíteni?

Dévény Anna a VideóRendelő adásában beszél arról, hogy mi történik akkor, amikor a Dévény-módszer sem képes lényegi javulást hozni a beteg életében.

Betegségek

VideóRendelő: Alkalmazhatják-e gyermekükön a szülők a Dévény-módszert?

A Dévény-módszert a gyakorlati tapasztalatok hozták létre, elsajátításához évekre van szükség. A kezeléseket mindig tapasztalt, képzett szakembernek kell végeznie, nem alkalmas szülők által végzett otthoni fejlesztésre - hangsúlyozza válaszában Dévény Anna, a Dévény-módszer megalkotója.

Betegségek

VideóRendelő: Alkalmazható-e a Dévény-módszer más módszerrel együtt?

Dévény Anna, a Dévény-módszer megalkotója beszél a VideóRendelőben arról, hogy miért nem szabad több módszert együttesen alkalmazni.

Gyógyszerkereső

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +22 °C
Minimum: +12 °C

A felhős tájakon is fokozatosan szakadozik a felhőzet, kisüt a nap. Gomolyfelhők képződnek, amelyek nagyobb eséllyel az ország keleti, délkeleti felén törhetnek magasabbra, így délután már egyre inkább ott lehetnek további záporok, zivatarok, amelyek este nagyrészt lecsengenek. Az északnyugati, nyugati szél - elsősorban a Dunántúlon és északkeleten - több helyen megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között várható, de a legtovább felhős nyugati tájakon ennél néhány fokkal hűvösebb maradhat az idő. Napközben továbbra is hidegfronti hatás dominál.