Kérdés: Hónapok óta a szám körül gyulladt, érzékeny, vörös a bőr. Teljes góckutatást végeztek el rajtam - vérvétel, székletvizsgálat, fül- orr-gége, urológia, hasi UH, nőgyógyászat, fogászat - minden eredményem negatív. Mi okozhatja a problémát?

Gyakori, hogy a tünetek hátterében emésztési probléma áll. Keressen fel gasztroenterológust!

Emésztési probléma

Hónapok óta a szám körül gyulladt, érzékeny, vörös a bőr. Teljes góckutatást végeztek el rajtam - vérvétel, székletvizsgálat, fül- orr-gége, urológia, hasi UH, nőgyógyászat, fogászat - minden eredményem negatív. Mi okozhatja a problémát?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza emésztési probléma témában:

Gyakori, hogy a tünetek hátterében emésztési probléma áll. Keressen fel gasztroenterológust!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +37 °C
Minimum: +14, +22 °C

Sok napsütésre készülhetünk, néhol kialakulhat zápor, zivatar. Élénk északias szél mellett 32, 37 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Hétfőn erős kánikula várható, front nem érkezik. Többeknél felléphetnek alvásproblémák, napközben pedig gyakori lehet a fáradékonyság és a dekoncentráltság. A tűző nap kerülendő, fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata. Egyre többeknél emésztési problémák jelentkezhetnek, a puffadás lehet a leggyakoribb. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)