Tesztelhet az egész család - még omikronra is! (x)

Az omikron vírusváltozat gyors terjedés miatt egyre fontosabbá válik az otthoni tesztelés, akár a kisgyerekek számára is. Kiderült, hogy biztonsággal választhatjuk az önellenőrző nyáltesztet is, aminek a legfőbb előnye nem csak az egyszerű használat.

teszt

Nyálteszt vagy orrteszt?

A koronavírus-járvány elején az egészségügyi gyakorlat az orr- és garattesztek alkalmazása volt, a PCR teszteket jelenleg is így végzik. Az omikron változat terjedésével azonban egyes szakértők a nyálalapú tesztekre való átállást szorgalmazzák, amelyek napokkal korábban észlelhetik a fertőzéseket, mint az orrminta-alapú tesztek. A Marylandi Egyetem légúti vírusok szakértője ezt azzal magyarázza, hogy a vírus először a szájban és a torokban jelenik meg, már a tünetek megjelenése előtt.

Hamarabb ad pontos választ a nyálteszt?

Igen. Ez azt jelenti, hogy a lehetséges fertőzés kezdeti szakaszában is biztosabbak lehetünk az eredményben. Tegyük fel, hogy a család egyik tagja közvetlen kontaktja volt egy igazolt fertőzöttnek, de tüneteket nem mutat. Ilyenkor a SCREEN ITALIA koronavírus nyáltesztet azonnal elvégezhetjük, akár a család többi tagján is, így gyorsan és egyszeren kiderül, hordozzák-e a vírust, és a családtagok mehetnek-e közösségbe. A nyálminták a kezdeti időszakban körülbelül háromszor annyi vírust tartalmaztak, mint az orrminták. Nem véletlen, hogy az Amerikai Egyesült Államokban egyre több helyen alkalmaznak nyál alapú PCR-tesztelést.

teszt

Mitől lesz megbízható egy teszt?

A minőséget a koronavírus-teszteknél a tesztben használt összetevők, például a membrán vagy az aranykolloid adja, azonban a tesztek gyártása és minőségbiztosítása szabályozatlan, így a távol-keleti COVID-19 antigén tesztek minősége ingadozhat. A SCREEN ITALIA COVID-19 antigén nyáltesztet az olasz Screen Pharma Srls forgalmazza, bevizsgált összetevőkkel, ami 97 százalékos pontosságot eredményez.

A SCREEN ITALIA koronavírus nyálteszt elsőként érhető el gazdaságos, családi kiszerelésben, ami öt darab tesztet tartalmaz kedvező áron, így az egész család tesztelése egyszerűbb és gazdaságosabb, mint valaha.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +31 °C
Minimum: +11, +20 °C

Közepesen felhős időre van kilátás, helyi zápor, zivatar kialakulhat. Élénk lesz az északi szél, 26, 31 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Vasárnap kettősfront szerű panaszokat lehet tapasztalni, de markáns front továbbra sem érkezik. A keringési és vérnyomáspanaszok mellett a fejfájás lehet a leggyakoribb, de az ingerlékenység is a nyugtalanság is jellemző tünet lehet. A hőérzet és a komfortérzet is ingadozik! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)