Milyen a XXI. század szűrővizsgálata? (x)

A digitalizáció és az azonnali információk korában a szűrővizsgálatok időigényes és kényelmetlen procedúrák. A kényelem és gyorsaság iránti igény hívta életre az otthoni szűrővizsgálatokat.

mobilszűrés

Legyen szó napi bevásárlásról, ruhákról vagy cipőkről, bútorokról vagy akár egy nagy csokor virágról, szinte már bármit megrendelhetünk a kanapénk kényelméből, hogy aztán átvegyük azt a bejárati ajtónkban. A házhozszállítás az élet minden területére továbbgyűrűzött már - a Mobilszűrés országos szűrőhálózattal rendelkezik, házhoz viszik a szűréseket, hogy az egészségügyi vizsgálatok se maradjanak ki napjaink kényelmi vívmányaiból.

A Mobilszűrésnél az egy órán belüli időpontegyeztetés, az aznapi kiszállás, a házhoz érkező egészségügyi szakemberek, az otthonunk kényelmében elvégzett szűrővizsgálatok és az akár pár órán belül kiállított leletek már nem a jövő ígéretei: a mai modern egészségügy alapját képezik.

Ebben a pandémiás helyzetben hozzászoktunk, hogy minden házhoz jön. Amikor egy-egy nap kiesés is luxus, a zsúfolt rendelőkben és várótermekben órákat várakozni pedig veszélyes is lehet, különösen fontossá vált, hogy házhoz menjünk a szűrővizsgálatokkal.

- nyilatkozta Varga Krisztián, a Mobilszűrés országos szűrőhálózat-vezetője.

mobilszűrés
Varga Krisztián, a Mobilszűrés országos szűrőhálózat-vezetője

Hogyan érhető el a napjaink igényeire szabott szűrővizsgálat?

A jó hír: rettentő egyszerűen. Elég telefonon vagy a mobilszures.hu oldalon időpontot egyeztetni, és a szakképzett egészségügyi specialistákból álló csapat gyorsan, szakszerűen, otthona kényelmében és biztonságában elvégzi a szükséges szűrővizsgálatokat . Sorban állás nélkül, ahogy azt a XXI. század megköveteli.

Miben áll a Mobilszűrés sikere?

A gyorsaság, a kényelem és az akár egy napon belül kézhez kapható eredmények azok, amiért a legtöbben a Mobilszűrést választják, ám ami számukra igazán fontos, az az ügyfeleik egészsége, ezért kollégáik megbetegedés esetén törődéssel, utánkövetéssel, szaktanácsadással látják el pácienseiket - hiszen ez a kiemelkedő szakmai professzionalitás alapja. Ennek érdekében a legjobb szakemberekkel dolgoznak együtt, csapatukat folyamatosan bővítik, számos nyitott pozíciójuk elérhető.

Milyen vizsgálatok érhetők el a Mobilszűrésnél és ezek miért fontosak?

Az antitest-vizsgálat, a PCR- és gyorstesztek közül mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, legyen szó tünetekkel járó megbetegedésről vagy koronavírusos beteggel történt érintkezésről - ez utóbbi esetében különösen fontos a rapid tesztelés és a gyors leletkiadás.

Ezen felül elérhető számos egyéb, idővel nélkülözhetetlen szűrővizsgálat is, amelyet otthona kényelméből bárki elvégeztethet: például általános egészségügyi szűrések, tumormarker és az STD-szűrés is. Ahogy Varga Krisztián, a Mobilszűrés vezetője is kiemelte, számos olyan szűrővizsgálat van, amelynek elvégzését azért halogatják az emberek, mert félnek az esetleges fertőzésveszélytől utazás vagy várakozás közben.

Az otthoni szűrővizsgálatokkal elkerülhetjük a másokkal való érintkezést, és így a fertőzésveszélyt is, ráadásul még idejében felismerhető a koronavírus-fertőzés és egyéb megbetegedés is.

Hol és hogyan érhető el a mobilszűrés? MOBILSZŰRÉS Tel: +36 1 77 33 550 kapcsolat@mobilszures.hu mobilszures.hu

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +3, +9 °C
Minimum: -3, +3 °C

Fényszegény, szürke idő lesz, legfeljebb keleten süthet ki némi időre a nap. Nyugaton eső, havas eső is lehet, máshol csak szitálás fordul elő. Néhol időnként megélénkül a keleties szél, 3, 9 fokos maximumokat mérhetünk. Szombaton átmenetileg nem jön újabb front. Ennek ellenére a fejfájás tartós tünet lehet, estétől a migrénhajlam is fokozódik. Alacsony lesz a hő- és komfortérzet, a fertőzések terjedésének kedveznek a feltételek. Érdemes megnézni a meteogyógyász® mai videóját! A légszennyezettség közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: