Kérdés: Tegnap voltam tűbiopszián a fülem mögötti duzzanattal. Ma reggelre kb. a 3-4-szeresére duzzadt, és kicsit lejjebb megjelent még egy kicsi. Mindkettő fájdalmas (idáig nem fájt). Ez a biopszia hatása lehet?

Lehetséges, hogy a szúrás helye kissé belobbant, és az okozza a duzzanatot. Borogassa, használjon fájdalomcsillapítót, és érdeklődjön a vizsgálat eredménye felől!

Tűbiopszia

Tegnap voltam tűbiopszián a fülem mögötti duzzanattal. Ma reggelre kb. a 3-4-szeresére duzzadt, és kicsit lejjebb megjelent még egy kicsi. Mindkettő fájdalmas (idáig nem fájt). Ez a biopszia hatása lehet?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza tűbiopszia témában:

Lehetséges, hogy a szúrás helye kissé belobbant, és az okozza a duzzanatot. Borogassa, használjon fájdalomcsillapítót, és érdeklődjön a vizsgálat eredménye felől!

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +33, +38 °C
Minimum: +15, +23 °C

Sok napsütés várható, a kevés gomolyfelhőből csapadék nem alakul ki. Már az éjszakák sem hoznak kellő felfrissülést, napközben pedig 35 fok körüli hőség várható, néhol 38 fok is lehet. Szerdán hőségre kell készülni, front nem érkezik. Egyre gyakoribbak az alvászavarok, napközben pedig sokan nyűgösek, idegesek a kialvatlanság miatt. Az időseket és a szívbetegeket nagy terhelés éri, de az egészséges szervezettel rendelkezők is nagy igénybevételre készüljenek. Fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata, a déli órákban lehetőség szerint javasolt árnyékos, hűvös helyre húzódni! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)