Kérdés: 65 éves vagyok, 1 éve kerültem kapcsolatban egy nagyon rendes férfivel, aki szeretetével, rám figyeléssel közeledik hozzám. Nagyszerű, és örömteli életet élünk, már csak azért is, mert mindketten ...

Könnyen meglehet, hogy a háttérben pl. hólyagsérv, végbélsérv, vagy egyszerűen hüvelyfal-sorvadás áll. Szükséges lenne, hogy szakorvos is lássa, így a pontos diagnózis birtokában biztosan találna megoldást.

Szexualitás

65 éves vagyok, 1 éve kerültem kapcsolatban egy nagyon rendes férfivel, aki szeretetével, rám figyeléssel közeledik hozzám. Nagyszerű, és örömteli életet élünk, már csak azért is, mert mindketten egészségesek, és nagyon fiatalosak vagyunk. Ezt az idillikus helyzetet az rontja el - ami nálam nagyon zavaró, és kellemetlen -, mert aktus közben szél távozik, ami miatt rendkívül szégyellem magam. Ezért, most már ott tartok, hogy mindent elkövetek, hogy ezeket az együttléteket kikerüljem! A párom (mint intelligens férfi) úgy tesz, mintha nem hallaná, de ez még jobban feszélyez! Próbálok az étkezésen is változtatni, de úgy tűnik, ez sem hozza a végleges megoldást!

A HáziPatika.com szakértőjének válasza szexualitás témában:

Könnyen meglehet, hogy a háttérben pl. hólyagsérv, végbélsérv, vagy egyszerűen hüvelyfal-sorvadás áll. Szükséges lenne, hogy szakorvos is lássa, így a pontos diagnózis birtokában biztosan találna megoldást.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +26, +32 °C
Minimum: +11, +18 °C

A napsütés mellett többször megnövekszik a felhőzet, a több és vastagabb felhő a Dunántúlon ígérkezik. Nagyobb eséllyel itt alakul ki eső, zápor, zivatar. Élénk lesz az északnyugati szél, 23, 30 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Csütörtökön frontmentes idő lesz, de a nagy napi hőingás több panaszt is okozhat. A vérnyomás-ingadozás mellett a fejfájás szintén gyakori tünet lehet, a fokozottan érzékenyeknél pedig a görcsös bántalmak felerősödése is várható. Markáns hatások azonban nem érvényesülnek, a hőségmentes idő jót tesz az alvásnak és a pihenésnek. A Dunántúlon kissé változékonyabb idő lesz, ott ingadozhat a hőérzet. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: