Minden tizedik férfi fizetett már szexért

A férfiak több mint 10 százaléka fizetett már a szexért - derült ki egy új tanulmányból, amely a brit szexuális szokásokat vesézi ki. Akik már fizettek a szexért, a szexturizmus olyan melegágyaiban tették ezt, mint Bangkok vagy Amszterdam.

A tanulmány a nemi betegségekkel foglalkozó Sexually Transmitted Infections szaklapban olvasható, amelyből az is kiderül, hogy mindez erős alkohol- és droghasználattal keveredett és inkább a fiatalok fizettek mindezért és nem a "magányos, idős férfiak.

Sajnos a nőknek nem segít, ha a férfiak legnagyobb titkát a cipőméretükből találják ki. Néhány szexmítoszt most kénytelenek vagyunk eloszlatni. A részletekért kattintson! Mindez abból a kutatásból derült ki, amelyet a University College London kutatói elemeztek - a felmérés célja a szigetország szexuális szokásainak feltérképezése volt. A megkérdezett nők 0,1 százaléka fizetett csak a szexért, ellenben a megkérdezett 6108 férfi 11 százaléka fizetett már életének valamely szakaszában. (Ebből 1,1 százalék az elmúlt évben, 3,6 százalék az elmúlt öt évben tette mindezt.) Akik fizettek a szexért, azoknak általánosságban véve kétszer annyi szexuális partnere volt (32), mint akik nem fizettek érte (14 partner).

Akik fizettek a szexért, azoknak általánosságban véve kétszer annyi szexuális partnere volt

Életkor tekintetében a késő húszas - kora harmincas éveikben lévő férfiak azok, akik a legesélyesebben fizettek szexért, de kiváltó oknak tekinthető a szingli életmód, a menedzseri pozíció, illetve a droghasználat is - mindezek pedig pont a "magányos idős férfiak fizetnek a szexért" sztereotípiával számolnak le. Az igennel válaszolók mintegy kétharmada a szigetországon kívül, Európában vagy Ázsiában fizetett az együttlétért.

Mindennek azonban megvan a maga ára. Azoknál, akik az elmúlt öt évben fizettek a szexért, kétszer olyan nagy az esélye az olyan nemi betegségnek, mint az HIV, a szifilisz vagy a gonorrhoea.

A tanulmányra az FPA brit szexuálhigiéniai társaság igazgatója, Natika Halil is reagált. Elmondása szerint a tanulmányban az látható: a szexért fizető férfiakat meglepő arányban sújtják a nemi betegségek, ezt a helyzetet pedig hosszú távon el lehet kerülni prevenciós kampányokkal, elvégre is hosszú évek alatt számos történetet hallottak olyan férfiakról, akik külföldi örömútjaik után pánikolva tértek vissza, mert nem tudták, hogy mit is kaptak el.

Halil szerint a külföldre utazók első körben vigyenek magukkal óvszert és mindenképpen használják, ha összekerülnek valakivel, továbbá ha bármi jelét tapasztalják annak, hogy elkaptak valamit, a lehető leghamarabb menjenek vele szakorvoshoz.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +38 °C
Minimum: +15, +24 °C

Folytatódik a hőhullám. Sok napsütésre készülhetünk, néhol hőzivatarok kialakulása sem zárható ki. Délután 32, 38 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Csütörtökön is tovább tart a hőség, front nem érkezik. Gyakoriak lehetnek az alvásproblémák, valamint a fáradékonyság és a dekoncentráltság is. A szívbetegeket nagy terhelés éri, gyakoriak lehetnek a keringési problémák. Kerülje a tűző napsütést, és fontos gondoskodni a rendszeres folyadékpótlásról. Egyre többeknél jelentkezhet fejfájás, migrén is, a tartós hőhullám extrém terhelést jelent. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)