Kellemetlen idő jön (2020.01.13.)

Napközben jellemzően plusz 4 fok körül alakul a hőmérséklet, ám marad a köd, s néhol ónos szitálás is lehet.

Túlnyomóan borult, párás, helyenként tartósan ködös időre lehet számítani, az Északnyugat-Dunántúlon van nagyobb esély arra, hogy szakadozottabb legyen a felhőzet, és ott szűrt napsütés is lehet - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) hétfői előrejelzésében. A ködös tájakon néhol ónos szitálás, hószállingózás előfordulhat. Mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet jobbára -2, +4 fok között valószínű. Késő estére 0 és -4 fok közé hűl le a levegő.

köd, időjárás, tél, ónos szitálás
köd, időjárás, tél, ónos szitálás

Akár 7 fok is lehet

Este, sőt másnap reggel is túlnyomóan borult, párás, több helyen ködös időre van kilátás. Helyenként ónos szitálás, hószállingózás előfordulhat. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt lesz. Hajnalra általában 0 és -5 fok közé hűl le a levegő.

Az előrejelzés szerint kedden is borult, párás, foltokban ködös időre számíthatunk, legfeljebb a Dunántúlon helyenként süthet ki hosszabb-rövidebb időre a nap. Elszórtan szitálás, ónos szitálás várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Dunántúlon néhol megélénkül a déli, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +4 fok között valószínű, de a napos helyeken 7 fok is lehet.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +22, +27 °C
Minimum: +10, +15 °C

Délelőtt a napsütés mellett változóan felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. Délután a napos időszakokat időnként gomolyfelhők zavarják, de ezekből csapadék nem alakul ki. A szél napközben eros északnyugati lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Viharos idő