„Színvonalas egészségügy, vendégszeretet” – Magyarországot ajánlja egy amerikai portál

Az Egyesült Államokban igen magasak a megélhetés költségei, ezért egy életmód portál 14 másik lehetséges célpont mellett Magyarországot javasolja új otthonnak.

„Magyarország meggyőző érveket kínál azok számára, akik fontolgatják, hogy elköltöznek az Egyesült Államokból. A megélhetési költségek körülbelül 51 százalékkal olcsóbbak, ráadásul a magyarországi egészségügyi rendszer egyszerre magas színvonalú és könnyebben hozzáférhető. Emellett a tömegközlekedés 60 százalékkal olcsóbb, jól szervezett és kiterjedt, még a legeldugottabb területekre is kiterjed. Ha ehhez hozzáadod a helyiek szívélyes vendégszeretetét, akkor megvan a siker receptje” – indokolja a Technabob, hogy miért is érdemes kis hazánkba költözni. Egyúttal 14 másik országot is javasol az Egyesült Államokból költözni vágyóknak.

Minket tettek az utolsó helyre

Szerintük a kiválasztott 15 helyszín mind jó választás lehet a lakhatás költségeit, az egészségügyi ellátást, az oktatást, a rezsit, az élelmiszerárakat és a nyugdíjellátást figyelembe véve.

Mexikót teszik első helyre, Vietnám szerepel a másodikon, ezt követően pedig sorrendben Portugália, Csehország, Thaiföld, Costa Rica, Ecuador, Spanyolország, Malajzia, Lengyelország, Tajvan, Kolumbia, Görögország és Uruguay következik. A lista utolsó helyére pedig minket sorolnak.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +21 °C
Minimum: +14 °C

Inkább csak átmeneti szakadozások, vékonyodások lehetnek a felhőzetben. A kiterjedt csapadékzóna kelet, északkelet felé vonul, de kevés helyen a Dunántúlon is kialakulhat zápor. Az északias szél elsősorban a Dunántúlon és északkeleten megélénkül, a Nyugat-Dunántúlon és zivatarok mentén megerősödik. Késő estére 13 és 20 fok közé hűl le a levegő. Napközben továbbra is hidegfronti hatás dominál.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra