„A vér ömleni, kisfiam meg ordítani kezdett”

Újabb hálás nő írt megható levelet az Országos Mentőszolgálatnak. Az édesanya a bölcsődés kisfiának gyors, szakszerű és empatikus ellátását köszönte meg.

Óriásit esett a bölcsődéből hazafelé menet egy 2 éves kisfiú, és fejét a járdaszegélynek ütötte. „A vér rögtön ömleni, kisfiam meg ordítani kezdett, én pedig bevallom, pánikba estem” – emlékezett vissza a januári esetre az édesanya egy levélben, amelyet az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán is megosztottak.

mentőautó, rohamkocsi, hivatás az életért, Országos Mentőszolgálat
Újabb hálás nő írt megható levelet az Országos Mentőszolgálatnak. Fotó: Országos Mentőszolgálat / Facebook

Nemcsak a gyereket, az anyát is nyugtatták

A nő elmondása szerint egy ilyen baleset után minden perc egy örökkévalóságnak érződik, mégis szinte egy szempillantás alatt megérkeztek a helyszínre a mentők. A bajtársak azonnal megvizsgálták és ellátták a kicsit, ám közben arra is figyeltek, hogy ne csak a gyereket, hanem az anyát is megnyugtassák. A kisfiú esetében ez hamar sikerült is, hamarabb sikerült, ugyanis pár perc után már mosolygott.

„Másfél órán át küzdöttek a férjem életéért” – olvass el egy másik megható köszönőlevelet is!

A mentők a rohamkocsi minden eszközét megmutatták a kis sérültnek, valamint egy felfújt gumikesztyűt is adtak neki, amelyre filccel arcot rajzoltak. „Azt mondták, hogy ez egy bátorságlufi, ami majd vigyáz rá a kórházban is. Semmi nyoma nem maradt a korábbi ijedtségnek és zokogásnak, így lassan én is megnyugodtam” – fogalmazott az anya.

Köszönöm, hogy siettek hozzánk. Köszönöm a nyugtató szavakat. De mindenekelőtt köszönöm azt a végtelen kedvességet, amivel a kis sebesülthöz fordultak. Azóta is azt hallgatom tőle, hogy mikor utazunk megint a nínóssal. Én ezt azért, minden jó élmény ellenére kihagynám” – zárta sorait a hálás nő.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23 °C
Minimum: +9 °C

Derült vagy gyengén felhős marad az ég, csapadék nem várható. Mindenütt mérséklődik a légmozgás. Késő estére 12 és 19 fok közé hűl le a levegő. Fronthatásokra az előrejelzések szerint nem kell számítani, az allergiások tünetei viszont nem enyhülnek a következő napokban sem.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra