„Másfél órán át küzdöttek a férjem életéért”

Megható köszönőlevelet tettek közzé az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán. A hálás feleség soraiból egyebek mellett az is kiderült, hogy az életmentők másfél órán keresztül küzdöttek a férje életéért, és végül sikerrel jártak.

Január közepén egy férfi minden előzmény nélkül összeesett és megállt a szíve. A beteghez a hódmezővásárhelyi mentőállomás dolgozói siettek, majd másfél órán keresztül küzdöttek az életéért. Végül sikerült stabilizálniuk az állapotát, hogy kórházba szállíthassák – derült ki az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán megosztott levélből.

mentőautó, rohamkocsi
Megható köszönőlevelet tettek közzé az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán. Fotó: Getty Images

„Köszönöm, hogy újra együtt nevethetek a férjemmel”

A hálás feleség minden embernek köszönetet mondott, aki bármilyen módon támogatta őt azon a szörnyű napon, amikor majdnem elveszítette a férjét: a mentésirányítónak, aki nyugtatta és instruálta őt; a mentődolgozóknak, akik gyorsan kiértek; a szomszédasszonyának, aki segített az újraélesztésben, amíg ki az életmentők meg nem érkeztek; valamint a lányának, aki azonnal rohant a helyszínre. A sor azonban itt még nem ért véget.

Köszönöm a hódmezővásárhelyi SBO akkor ügyeletben lévő orvosának, és az ápoló hölgynek, hogy ott lehettünk férjem ágyánál. Köszönöm a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet Ált. Int. Ter. Részleg minden dolgozójának odaadó munkáját és azt, hogy újra együtt nevethetek a férjemmel (…) Külön köszönetemet fejezném ki Józsinak (Int. Ter. Részleg), aki próbált felvidítani. Köszönöm a doktor úrnak hogy megölelhettem” – sorolta a nő.

A feleség hozzátette, nem tud elég hálás lenni az egészségügyi dolgozóknak azért a hatalmas erőfeszítésért, amelyet naponta tesznek a betegekért. „Ezt az érzést, amit érzek nem lehet kifejezni semmilyen módon, így csak annyit tudok írni újra és újra, hogy: KÖSZÖNÖM” – zárta levelét.

Orrba dugott gumicukor, körömfájásindokolatlanul hívogatják a mentőket.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +13 °C
Minimum: +4 °C

Nagyrészt gomolyfelhős idő várható, emellett a délkeleti tájakon is tovább szakadozik, gomolyosodik a felhőzet. Szórványosan fordulhatnak elő záporok, jégdara záporok. Elsősorban a Salgótarján-Szeged vonal szélesebb sávjában zivatarok is kialakulhatnak. A hegyekben hózápor sem zárható ki. Az északi, északnyugati szelet az ország nyugati felén élénk, néhol erős lökések kísérik. Emellett záporok, zivatarok is átmeneti szélerősödéssel járhatnak. Késő estére 5 és 11 fok közé hűl le a levegő. Az előrejelzések szerint a szerdai napot kettős fronthatás dominálja majd.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra