Maszkot kapnak a csokimikulások is

Hosszú szakáll, piros sapka és sebészi maszk - a koronavírus-pandémiából merített ihletet egy lajosmizsei cukrász, aki az egyre súlyosbodó járványhelyzetben a közkedvelt ünnepi édességfigurákat sem hagyta védtelenül a fertőzéssel szemben.

"Biztosra vesszük, hogy idén a Télapónak is szájmaszkot kell húzni a COVID miatt. Így újragondoltuk és megalkottuk a szájmaszkos csokimikulásunkat elsőként, ami már most nagy sikert arat, mert újdonság, bár egy kicsit vicces és sajnos egyben morbid is" - idézi a Sokszínű Vidék Rimóczi László grillázsmestert, a Magyar Grillázs Szövetség elnökét.

gallery-image
gallery-icon

Nem a lajosmizsei csokimikulások az első képviselői a maszkos műfajnak. Mint azt korábban megírtuk , idén húsvétkor egy belga csokoládékészítő-mester is hasonló ötlettel rukkolt elő, aki egy jótékonysági akció keretében készített védőmaszkos csokinyuszikat. A befolyt összeget egy alapítvány számára ajánlotta fel, hogy orvosi védőeszközöket vásároljanak belőle.

)
Vízben oldódó vitaminok (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Melegfront
Maximum: +5, +11 °C
Minimum: -5, +3 °C

A közepesen vagy erősen felhős időben többfelé vegyes halmazállapotú csapadék is lehet. Erős lesz a nyugatias szél, 5, 11 fokos maximumokat mérhetünk. Szerdán eleinte gyenge melegfronti hatás lesz tapasztalható, a fokozottan érzékenyeknek nehezebb éjszakájuk lehet, emellett fokozódhatna a gyulladásos tünetek is. Napközben a szeles, változékony időben keringési panaszok és vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, a fejfájás és a migrén szintén gyakorivá válhat. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: