Napokkal a halála előtt még dolgozott a 37 éves COVID-beteg

Csoportvezető volt egy oroszlányi gyárban, ahol tegnap délután leállították a termelést.

Ahogy arról a Házipatika.com is beszámolt, az operatív törzs tegnap közölte, hogy koronavírus-fertőzés következtében elhunyt egy 37 éves férfi, akinek semmilyen ismert alapbetegsége nem volt. Az esetét még vizsgálják az orvosok, közben pedig az RTL Klub Híradó kiderítette, hogy a férfi az oroszlányi Westcast gyárban dolgozott.

Információik szerint a csoportvezető beosztásban alkalmazott férfi néhány nappal halála előtt még bent volt a kipufogóöntvényeket gyártó üzemben. A Westcastnál tegnap délután leállt a termelés, jelenleg minden dolgozónál elvégzik a COVID-tesztet.

"Az érintett gyárral közvetlen kapcsolatban álló oroszlányi cégek újra elrendelik a szigorúbb óvintézkedéseket a dolgozók egészsége és biztonsága érdekében. Így ismét kötelező lesz a maszkok viselése, és akiknek a munkavégzése nem tartozik közvetlenül a termeléshez, azok részére az igazgatók engedélyezik a home office-t. A gyakori érintkezés miatt igyekeznek megszervezni a dolgozók és a partnerek személyi állományának koronavírus tesztelését" - kommentálta az oroszlányi önkormányzat.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +16, +27 °C
Minimum: +12, +17 °C

Hazánkban kedden délelőtt általában erősen felhős lesz az ég, többfelé várható zápor, zivatar. Délután folytatódik a változóan, legtöbb helyen erősen felhős idő, és további záporok, zivatarok alakulhatnak ki. A szél napközben eros északnyugati lesz. Hajnalban 12, 17 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 16, 27 fok között alakul. Késő este 11, 16 fok lesz. Kedden hidegfronti hatás érvényesül. Egész nap jelentkezhetnek panaszok, amik akár erősek is lehetnek. Görcsös fejfájás, izpm- és hasi görcsök léphetnek fel, romolhat a szívbetegek állapota. Gyakoriak lehetnek a keringési panaszok és a vérnyomás-ingadozás is. Zivatarokban romolhat az asztmások állapota. Csökken a hőérzet, alacsony lesz a komfortérzet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Eső