Koronavírus: nem találkozhatnak a brit párok a járvány miatt

A koronavírus-járvány megfékezése miatt nagyon fontos bevezetni és betartani bizonyos korlátozásokat. A brit kormány azonban most olyan szabályt hirdetett ki, ami nagy port kavart - főként a nem együtt élő párok körében.

A koronavírus-járvány megfékezése érdekében a brit kormány újabb szabályokat vezetett be. Többek között azt, hogy sem nyilvános, sem privát helyen nem tartózkodhat beltérben két vagy annál több ember egyszerre, ha nem élnek egy háztartásban - írta meg az Index a Reuters cikkére hivatkozva. Ez azonban azt jelenti, hogy a britek nemcsak barátaikkal, de még saját párjukkal sem találkozhatnak, ha nem élnek együtt.

koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Egyesült Királyság, koronavírus Nagy-Britannia, koronavírus korlátozások, koronavírus párkapcsolat, koronavírus szex
koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Egyesült Királyság, koronavírus Nagy-Britannia, koronavírus korlátozások, koronavírus párkapcsolat, koronavírus szex

Ez tulajdonképpen egy szextilalom?

"Ennek az egésznek az a lényege, hogy megbizonyosodhassunk róla, hogy az emberek nem mennek el otthonról éjszakára" - mondta a szabályozásról Simon Clarke miniszter az LBC rádióban. Az új típusú koronavírus terjedésének megállítását célzó szabályozást a brit médiában csak "szextilalomként" emlegetik.

Mennyi ideig kell kerülni az intimitást koronavírus-fertőzés után? A válaszért kattintson ide!

Azóta már rengeteg olyan poszt jelent meg a közösségi médiában a #sexban hashtaggel, ami Boris Johnson miniszterelnök magánéletét, vagy Dominic Cummings főtanácsadó szabálysértő viselkedéséről szól. Egy biztos, ez a koronavírus-ellenes intézkedés nem nyerte el a britek tetszését.

Koronás beteg mellett feküdt órákig egy hasfájásos nő - a részletekért olvassa el társportálunk, az nlc.hu cikkét!

)
Sebkezelési rutin (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +18, +29 °C
Minimum: +7, +12 °C

Hazánkban kedden délelőtt nyugat felől csökken a felhőzet, de keleten elszórtan záporok kialakulása várható. Délután tovább szakadozik, csökken a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 29 fok között alakul. Késő este 11, 18 fok lesz. Kedden ugyan markáns front nem érkezik, a körülmények viszont kettősfront jellegű légköri helyzethez hasonlítanak. Felerősödhetnek a keringési és vérnyomáspanaszok, nyugaton migrén, keleten görcsös fejfájás jelentkezhet. Többen alvásproblémákkal küzdhetnek, a szabadban ingadozó hő- és komfortérzettel érdemes számolni. Gyakori lehet az ingerlékenység is. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció