Szex túlsúllyal, mégis boldogan

Kinek van több baja a szexben? A csinos, vékony nőknek vagy a teltebbeknek? Meglepő választ kapnak Annamáriától, aki maga is tapasztalja, hogy a telt testalkat nem számít hátránynak az ágyban!

A teltebb nők jobbak, odaadóbbak a szexben - nyilatkozta a brit férfiak túlnyomó többsége, egészen pontosan 89 százaléka. Egy közvélemény-kutatás szerint a teltebb idomokkal rendelkező hölgyek sokkal jobb teljesítményt nyújtanak az ágyban, mint a zörgőcsontúak.

Meglepő módon a brit nők is hasonlóan vélekednek: a hölgyek 68 százaléka úgy nyilatkozott, hogy a súlyosabb pasik pajkosabbak a hancúrozás tekintetében. Az ágyakat gyártó Silentnight nevű cég felkérésére elvégzett közvélemény kutatásból az is kiderült, hogy a ducibbak sokkal jobban és többet próbálkoznak, és lényegesebben odaadóbbak.

Tökéletes alak - tökéletes szex? A tökéletes test önmagában nem garantálja a tökéletes szexet. Nem kell bombázónak lenni ahhoz, hogy egy jót szeretkezzünk. A nagyszerű szexhez a magabiztos szexuális attitűd és a nyitottság vezet.

Meg kell tanulnunk szeretni a saját testünket. Ha nem tudunk kibékülni a külsőnkkel, akkor lehet, hogy rejtegetni fogjuk magunkat a partnerünk elől, ez pedig hátráltathatja a szexuális életünket.

Vonzó vagyok én egyáltalán ennyi túlsúllyal? A nők testüket a külső hatások alapján ítélik meg, például a divat által diktált testalkatot véve alapul. Ez szintén kevésbé vonzóvá teheti a szexet számukra. Pedig ez nem vezet sehová: ha állandóan összehasonlítják magukat a média szereplőivel, akkor mindig frusztráltak lesznek, és örökké hiányérzetük lesz.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +22, +30 °C
Minimum: +13, +18 °C

Hazánkban szombaton délelőtt közepesen felhős ég mellett időnként erősen felhős időszakok is előfordulnak, helyenként zápor, kisebb eső is kialakulhat. Délután folytatódik a változóan felhős idő, továbbra is előfordulhat egy-egy zápor, esetleg zivatar. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban 13, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 30 fok között alakul. Késő este 14, 19 fok lesz. Szombaton gyenge hidegfronti hatás érvényesül. Enyhébb görcsös panaszok jelentkezhetnek, például görcsös fejfájás és izomgörcsök. Az arra hajlamosaknál ingadozhat a vérnyomás, egyesek nyugtalanságot tapasztalhatnak. A szél csökkenti az érzett hőmérsékletet, a szórványos záporok miatt az esernyőkre is szükség lehet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció