0° - +12°
Kettős front

Óvjuk a gyerekek bőrét!

Újra itt a nyár és a napsütés, ezzel együtt pedig a kültéri programok és a strandolás ideje is. Hogy igazán felhőtlen legyen ez az időszak, oda kell figyelni a megfelelő napvédelemre.

A napsütésnek számos pozitív tulajdonságát ismerjük: napsütésben vidámabbak vagyunk, feltöltődünk energiával; a napfény erősíti a szervezet ellenálló képességét, serkenti a D-vitamin termelést, ami segít a különböző betegségek megelőzésében is.
Ugyanakkor nem felejthetjük el, hogy egy leégés nagyon fájdalmas, és ha nem védekezünk a Nap káros UV-A és UV-B sugarai ellen, az a későbbiekben komoly betegségek okozója is lehet. A gyerekek bőrének védekező képessége sokkal gyengébb, mint a felnőtteké. 1 éves kor alatti gyermekünket egyáltalán nem szabad közvetlen napsütésnek kitennünk, és egészen 3 éves korig célszerű gyermekeinkkel a lehető legtöbbet árnyékban tartózkodnunk. A gyermekkorban a nap által szerzett égési sérülések, bőrkárosodások, felnőtt korra sokszor már gyógyíthatatlan betegségeket okozhatnak. Ugyanakkor kellő odafigyeléssel és gondosan megválogatott napvédő szerekkel ezek a kellemetlenségek megelőzhetőek!

A NIVEA-t több mint 100 éves tapasztalat segíti a bőr- és szépségápolási szerek megalkotásában. Különösen fontos számukra, hogy speciális, kifejezetten a gyerekek számára kifejlesztett termékeikkel segítsék a szülőket a kicsik bőrének megóvásában. A NIVEA Sun Baby a kisbabák, a NIVEA Sun Kids termékcsalád pedig a kisgyerekek bőrének védelmét szolgálja.

Az 50+ fényvédő faktorszámú NIVEA Sun Baby Naptej az ásványi szűrőknek köszönhetően azonnali, magas védelmet nyújt az UV-A- és az UV-B sugarak ellen. Az E-vitamint és a panthenolt tartalmazó ápoló formula aktívan hidratálja a kisbabák bőrét. Fokozottan vízálló, színezék-, illatanyag- és alkoholmentes, bőrbarát tulajdonságait klinikai és bőrgyógyászati tesztek igazolják.

A Pure & Sensitive Gyermek Naptej hatékony védelmet és gyengéd ápolást nyújt, illat- és színezőanyag-mentes. Az 50+ fényvédő faktorszámnak köszönhetően optimális védelmet nyújthat a napsugarak káros hatásaival szemben. Mivel semmilyen tartósítószert, illatanyagot és színezőanyagot nem tartalmaz, csökkentheti az allergiás bőrreakciók kialakulását, az ásványi anyagok és a kémiai szűrők ideális kombinációjának köszönhetően hatása pillanatok alatt érezhető.

Az 50+ fényvédő faktoros NIVEA Sun Színezett Gyermek Napozó Spray különösen vízálló és magas fokú védelmet nyújt, könnyen és gyorsan használható spray kiszerelése pedig kiválóan alkalmazkodik a gyerekekhez. Halványzöld színének köszönhetően egyszerűen megbizonyosodhatunk a bekent bőrfelület védelméről (bedörzsölés után hamar felszívódik, a zöld szín eltűnik).

Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Bőrápolási kvíz

Mit jelent, ha valakinek "vegyes" a bőrtípusa?

Tippek

A napozásra szüksége van bőrének, de kerülje a tűző napot és a leégést. Fokozatos, nem délidőben történő napozással és megfelelő fényvédelemmel a leégés tökéletesen megelőzhető.