Így jönnek elő a ráncok évről évre (x)

Nem feltétlenül akkor érdemes elkezdeni a ránctalanító krémek használatát, amikor már láthatóak az öregedés első jelei. Ha a megelőzésre helyezi a hangsúlyt, nagyon sokat tehet a 20 évvel későbbi önmagáért! Ön tudja, hogy egyes életszakaszokban milyen változásokon megy át a bőr, és hogyan segítheti ezeket a folyamatokat?

A bőr öregedése természetes folyamat, melyet nagyrészt olyan tényezők alakítanak, amelyeket nem tudunk befolyásolni. Ilyenek például a genetikai adottságok.

Az életkor előrehaladtával a bőr rendszereinek működése és az élettani folyamatok lelassulnak, csökken azoknak a "töltőanyagoknak" a mennyisége, amelyek a bőr feszességéért felelősek, így az arcbőr megereszkedik, és az arckontúr elmosódik. Ilyen töltőanyag például a hialuronsav, melynek fő tulajdonsága, hogy nagy mennyiségű vizet képes megkötni és megtartani a kötőszövetekben, ezáltal hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának megtartásához. Idővel a hialuronsav termelése azonban lelassul, a bőr szárazabbá válik és elveszíti telt, feszes érzetét.

- hívja fel a figyelmet Kraján Szilvia, az Eucerin márka Medical Managere. bőrfiatalítás

A húszas évek végén kezdődik

Az általános bőröregedés 25 éves kortól indul, megjelennek az első finom ráncok és barázdák. Ahogy telik az idő, a tápanyagok és az oxigén szállítása kevésbé hatékony. Az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád klinikailag tesztelt tagjai rövid és hosszú láncú hialuronsavak kombinációja mellett bioaktív glicin szaponint is tartalmaznak, ez utóbbi olyan anyag, amely bizonyítottan növeli a bőr saját hialuronsav-termelését. Rendszeres használata mellett jelentősen csökkenthető a homlok, száj és orr környéki ráncok kialakulása.

Harminc felett felgyorsul

Többnyire 30 éves kor felett a bőr barrier funkciója fokozottan gyengül, a sejtek anyagcseréje lassulni kezd, a bőr folyadékvesztése fokozódik. Idővel az arc hajlamossá válik a kiszáradásra, sérülései nehezebben gyógyulnak, és mélyebb ráncok kezdenek kialakulni. Az Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift arckrémek feltöltik a mély ráncokat és a lifting hatás eredményeképp visszaadják az arc kontúrvonalait. Hatóanyagaik közül a magnolol a bőr feszességét javító sejtek számát növeli, az oligo-peptidek pedig erősítik a kollagénhálózatot és segítik a kollagén megújulását.

bőrfiatalítás

Az idősödő bőr fokozott figyelmet igényel

A következő évtizedekben a bőr szerkezete fokozatosan megváltozik, visszaesik a hialuronsav, valamint a kollagén termelődése is. Ezek eredménye a dehidratáció és a mély ráncok megjelenése. A bőrtípusnak megfelelő termékekkel végzett alapos tisztítás és a bőr legfőbb problémáira célzottan ható bőrápolók alkalmazása nagymértékben meghatározza azonban a bőr állapotát.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékei táplálják a törékeny és érett bőrt. Tartalmaznak silymarint, egy erőteljes antioxidánst, mely védi a kollagént és az elasztint a lebomlástól, továbbá arctiint, amely felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben.

Korhoz igazodó bőrápolás A bőr tehát minden életszakaszban változik, így a napi rutinnak követnie kell az idő múlásával együtt változó igényeket. Tisztításra, védelemre, ápolásra mindig a bőrnek megfelelő terméket kell választani, amely segít az egészségét megőrizni, és biztosítja, hogy életkortól függetlenül természetes és szép maradhasson.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +27, +33 °C
Minimum: +11, +20 °C

Pár órára kisüt a nap, de időnéóként erősen felhős lesz az ég. Nagyobb eséllyel a Dunától keletre alakulnak ki záporok, zivatarok. Időnként megélénkülő északkeleti szél mellett 27, 33 fok közötti maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Hétfőn nem jön front, de melegedés kezdődik. A fokozottan érzékenyeknél fáradékonyság, dekoncentráltság léphet fel, egyesek alvásproblémákat is tapasztalhatnak. A keringési panszokkal küzdők a következő napokban tartós tünetekre készüljenek. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)