Szexbakik, melyeket nők követnek el

Tényleg bajt jelez, ha a férfit maszturbáláson kapja a párja? És a színlelt orgazmus valóban a kapcsolat javát szolgálja? Lássuk, melyek azok a bakik, amelyeket a nők gyakran elkövetnek a hálószobában!

Színlelik az orgazmust

Meglehet, hogy párjuk kedvéért, jó szándékból színlelik a nők, hogy orgazmusuk van, ám ezzel valójában csak ártanak kapcsolatuknak. Egyrészt megtagadják maguktól az élvezetet, másrészt partnerük számára is hamis visszajelzést adnak. A hamis visszajelzés hatására partnerük úgy gondolhatja, hogy mindent jól csinál az ágyban, és nem próbál meg változtatni, így a nő hosszú távon is kielégítetlen marad majd. Ez pedig akár a kapcsolatra is rányomhatja bélyegét.

Egy meglepő felmérés szerint az amerikai férfiak közül minden negyedik színlelte már az orgazmusát. Eddig inkább csak a nőkről élt ilyen kép. Részletekért kattintson!

Dühösek, ha partnerüket maszturbáláson kapják

Ha partnerünk maszturbál, akkor ez még nem jelenti feltétlenül, hogy nem elégedett a szexuális életével. Statisztikák szerint a 70 év alatti férfiak 91 százaléka, míg a nők 76 százaléka szokott maszturbálni, valójában tehát teljesen normális jelenségről van szó. Ráadásul a maszturbációnak egészségügyi előnyei is vannak: enyhíti a stresszt, segítség lehet a korai magömlés ellen, és nyugodtabb alvást biztosít.

Szexbakik, amiket nők követnek el
Szexbakik, melyeket nők követnek el

Csalódottak, mert nem egyszerre van orgazmusuk a partnerükkel

Bár a romantikus filmek úgy sugallják, hogy a szeretkezés akkor tökéletes, ha a nő és a férfi gyakorlatilag egyszerre élvez el, a valóságban azért nem ilyen egyszerű. El kell fogadni, hogy a legtöbb pár nem tudja összehangolni a dolgot, és nincs is ezzel semmi baj, nem kell, hogy a szimultán orgazmus vágya újabb nyomást helyezzen a partnerekre. Statisztikák szerint a párok mindössze 15 százaléka képes egy időben átélni az orgazmust.

Nem értik, hogy párjuk miért nem akar szexelni

Sok nő úgy gondolja, hogy a férfiak bárhol, bármikor képesek a szexre, pedig bizony velük is megeshet, hogy éppen nincs kedvük hozzá. Ilyenkor nem kell rögtön rosszra gondolni, nem feltétlenül áll valamilyen komoly dolog a háttérben, egyszerűen ők is csak emberből vannak: lehet, hogy nincs hozzá hangulatuk, vagy éppen fáradtak.

Félnek a kísérletezéstől

A nők gyakran megijednek, ha partnerük valamilyen újdonsággal szeretne kísérletezni, attól félnek ugyanis, hogy ez már az unalom jele. Ezt azonban nem így kellene felfogni. Arra kellene gondolni, hogy teljesen normális, hogy a szexualitás és a szexuális élet folyamatosan változik - miért is kellene például éveken át kizárólag ugyanazt a jól bevált három pozitúrát használni? Ha viszont a partner által javasolt változtatás nekik nem jelent élvezetet, akkor ezt meg kell mondani, és együtt kigondolni valami olyan újítást, amely mindkét fél számára örömet okoz.

Forrás: webmd.com

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +37 °C
Minimum: +14, +22 °C

Sok napsütésre készülhetünk, néhol kialakulhat zápor, zivatar. Élénk északias szél mellett 32, 37 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Hétfőn erős kánikula várható, front nem érkezik. Többeknél felléphetnek alvásproblémák, napközben pedig gyakori lehet a fáradékonyság és a dekoncentráltság. A tűző nap kerülendő, fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata. Egyre többeknél emésztési problémák jelentkezhetnek, a puffadás lehet a leggyakoribb. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)

Figyelmeztetés!

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalmunk olyan elemeket tartalmaz, amelyek az MTTV. (2010. évi CLXXXV. törvény) által rögzített besorolás szerinti V. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Csak akkor tekintse meg, ha elmúlt 18 éves.