Humánmeteo: nehéz nap lesz a csütörtök (2019.11.06.)

Csütörtökön kettősfront érkezik a térségünkbe, ami sokaknál eredményezhet kellemetlen panaszokat.

A Meteo Klinika humánmeteorológiai előrejelzése szerint csütörtökre virradóra kettősfronti hatás érvényesül. A front csupán estére hagyja el teljesen az ország területét, így egész nap kitarthatnak az intenzív panaszok. Nyugaton görcsös, migrénesfejfájáslehet a jellemző, míg keleten és délen, ahol egészen délig nyirkos, csapadékos idő várható, az ízületi bántalmak felerősödésével kell számolni.

A kettősfront okozta változékony idő sokak szervezetét megterheli
A kettősfront okozta változékony idő sokak szervezetét megterheli

A változékonyság megterhelő lesz, nehéz nap vár a szív- és érrendszeri betegségekkel küzdőkre is. A kimerítő humánmeteorológiai helyzetben sokakon fáradékonyság, álmosság lehet úrrá, aminek hatására romolhat a teljesítőképesség.

A csapadék hatására alacsonyan alakul a hőérzet, érdemes tehát kellően meleg, réteges öltözéket választani, mielőtt elmegyünk otthonról. Öröm az ürömben, hogy a levegő szennyezőanyag-tartalma jelentősen lecsökkent az utóbbi napokban, és az elkövetkező időszakban sem várható a levegőminőség számottevő romlása.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +8, +13 °C

Délelőtt sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Délután napos, kora nyárias időre készülhetünk, a megjelenő gomolyfelhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: