Túlizgulta az első randit, kórházba került

Nem mindennapi mentési történetet osztott meg közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat: egy 30 év körüli nőhöz riasztották az életmentőket, aki randevú közben kapott rohamot. Udvarlója lovagias helytállásának is köszönhető, hogy nagyobb baj nélkül megúszta az esetet.

A poszt szerint a legnagyobb közösségi társkeresőn ismerkedett össze a pár, és végül úgy döntöttek, személyesen is találkoznak. A randi azonban hamar nem várt fordulatot vett, miután a hölgy már a bemutatkozó puszi után elvesztette az eszméletét, majd teljes testével rángatózni kezdett. Mint kiderült, annyira izgult a találkozás miatt, hogy elfelejtette bevenni az epilepsziája kezelésére felírt gyógyszereket.

„Szerencsére az udvarló pontosan tudta, mi a teendő ilyen esetben, és kabátját a nő feje alá téve óvta partnerét a sérülésektől, miközben értesítette a mentőket” – olvasható a mentőszolgálat bejegyzésében. A mentősök ezt követően percek alatt kiérkeztek a helyszínre. Ellátták a beteget, akit végül stabil állapotban szállíthattak kórházba. A nőt aggódó randipartnere is elkísérte a mentőautóban.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google HírekbenFacebookonInstagramonViberen vagy YouTube-on!A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +4, +10 °C
Minimum: -3, +5 °C

A rövid napos időszakok mellett többször megnövekszik a felhőzet, szórványosan várható eső, zápor, hózápor, futó havas eső. Erős, helyenként viharos lesz az északnyugatira forduló szél, 4, 10 fokig melegszik a levegő. Csütörtökön gyenge hidegfronti hatás érvényesül. Fokozódhatnak a görcsös panaszok, például az izom- és hasi görcsök és a görcsös fejfájás is, emellett növekszik a migrénhajlam. A szél miatt sokan ingerlékenynek, nyugtalannak érezhetik magukat, az alávásproblémák pedig várhatóan még napokig nem mérséklődnek. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: