Üzenjen ön is az egészségügyben dolgozóknak

A járvány ideje alatt az egészségügyben dolgozóknak nagy szükségük van a biztató szavakra. Üzenne nekik valamit? Egy ajándék vitaminos frissítő mellett az önök leveleit is továbbítjuk!

"Az igazi hősök most tényleg maszkot viselnek, köpeny helyett azonban védőruhában kell felvenniük a harcot a jelenlegi legnagyobb ellenségünkkel, a koronavírussal szemben. Köszönjük a munkáját minden egészségügyi dolgozónak, szóljon nekik a taps minden este! Kitartást a következő hetekre is!" - a HáziPatika.com többek között ezt az üzenetet is továbbítja azoknak az orvosoknak, ápolóknak és mentősöknek, akik jelenleg is erejüket nem kímélve dolgoznak a járvány megfékezéséért és a betegek ellátásáért. Ön is üzenne nekik valamit? Írja meg és mi továbbítjuk egy apró ajándékkal együtt!

Küldjön üzenetet az egészségügyben dolgozóknak

A HáziPatika.com és a Viwa vitaminvíz közös akciójában 2600 palack vitaminvizet juttat el a budapesti kórházaknak és más egészségügyi intézményeknek. A vizek mellé pedig személyes üzeneteket is tűzünk, méghozzá az önök gondolatait. Írják meg nekünk, hogy mit üzennek az egészségügyben dolgozónak ezekben a nehéz időkben, mi pedig továbbítjuk nekik a jókívánságokat. A leveleket a közösségi oldalunkra, illetve a szerkesztoseg@hazipatika.com e-mail címre is elküldhetik. Mi az ajándékkal együtt továbbítjuk azt a kórházakban dolgozóknak, hogy érezhessék: hálásak vagyunk a munkájukért!

Péntek délután 14 óráig várjuk a motiváló, biztató üzeneteket.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +20, +26 °C
Minimum: +0, +7 °C

Hazánkban csütörtökön délelőtt szinte felhő sem lesz az égen, csapadékra nem kell készülni. Délután a napsütés mellett csak kevés gomolyfelhő jelenik meg, de ezekből csapadék nem lesz. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 0, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 26 fok között alakul. Késő este 12, 17 fok lesz. Csütörtökön nem érketik front. Hideg lesz a reggel, fennáll a megfázás veszélye, és a kopásos eredetű ízületi bántalmak is felerősödhetnek. A délelőtti gyors melegedés alatt vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. A napsütés javítja a hangulatot és a közérzetet. A délutáni hőérzet a kellemes tartományban alakul. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció