Szórakozzon és jótékonykodjon szombat este Ön is!

Immáron ötödik alkalommal szervez jótékonysági hastáncestet Szahara Táncstúdió a Hospice Alapítvány javára július 9-én, 18-20 óráig.

A rendezvénynek az Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház színházterme (Budapest, IV. ker. István út 17-19.) ad otthont, melyen több formáció és együttes is színpadra lép az este folyamán. A belépőjegy ára 1500 forint, mely a helyszínen és elővételben is váltható.

A részletekről a www.szaharatancstudio.hu honlapon olvashat, az aktualitások menüpontnál.

A Magyar Hospice Alapítvány a gyógyíthatatlan rákbetegek otthonukban, valamint szükség esetén a Hospice házban történő gondozását végzi térítésmentesen. Alaptevékenysége a fájdalomcsillapítás, a betegek méltóságának megőrzése, családjuk pszichológiai támogatása.

)
Tiszta levegő (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +31, +37 °C
Minimum: +14, +21 °C

A napsütés mellett gomolyfelhők is képződnek, de ezekből csapadék nem alakul ki. Igazi hőség várható, az időnként megélénkülő délies szél mellett 31, 37 fok között tetőzik a hőmérséklet. Hétfőn ismét a kánikula terheli meg a szervezetet. A szívbetegek különösen veszélyeztetettek, de még az egészségesek körében is előfordulhat rosszullét, szédülés és vérnyomáspanaszok is. A déli órákban kerülendő a tűző napon tartózkodás! Gyakoriak a fejfájásos tünetek is, sokan alvásproblémáktól szenvednek. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)