Hogy zajlik a laparoszkópiás gyomorszűkítés?

A laparoszkópiás gyomorszűkítés az egyik legáltalánosabb sebészeti beavatkozás, mert nem igényli az emésztőtraktus egyetlen részletének eltávolítását sem.

A hegmentes beavatkozás elvégzéséhez egy kis endoszkópot és műtéti eszközöket vezetnek le a szájon át a gyomor üregébe. Az eszközöket szövetek fogására, hajlítására és varrására használják a gyomorszáj átmérőjének és a gyomor térfogatának csökkentéséhez. Nézze meg animációnkat!

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +31 °C
Minimum: +14, +20 °C

Nyugat felől csökken a felhőzet. Változóan gomolyfelhős lesz az ég, nagyobb eséllyel keleten alakulnak ki záporok, zivatarok. Élénk, erős északias szél mellett 25, 31 fok közötti maximumokat mérhetünk. Szerdán napközben már nem érkezik front, de a hidegfront mögötti helyzetben még hidegfront jellegű hatás érvényesül. Görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök jelentkezhetnek, ingadozhat a vérnyomás. A frissebb időben viszont mérséklődnek az alvászavarok, megszűnik a hőterhelés. A napsütés javítja a hangulatot, a hőérzet sokat javul az előző napokhoz képest. A légszennyezettség közepes, kissé csökken. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)