Év Magánrendelője: abszolút győztes a nők magánkórháza

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika nyerte a 2014-ben a HáziPatika.com által meghirdetett, az Év Magánrendelője díj fődíját.

Mint dr. Hupuczi Petronella, a Maternity Magánklinika szakmai igazgató helyettese elmondta, az Év Magánrendelője elismerést több szempontból is jelentősnek tartják. "Fontos, mert a közönség és a szakmai zsűri egyaránt ránk szavazott, tehát ez kettős elismerés. Mint kórház, igen nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai munkára. Orvosaink és szakdolgozóink egyaránt komoly szakmai múlttal rendelkeznek, hazailag és nemzetközileg is elismertek. Ugyanakkor fő célunk, hogy a magas színvonalú szakmai munka mellett a pácienseink, mint szolgáltatóval is elégedettek legyenek. Ez utóbbit, azaz a betegelégedettséget mi magunk is és külső, független közreműködővel is, rendszeresen mérjük, és a visszajelzések alapján igyekszünk javítani munkánkon" - fogalmazott dr. Hupuczi Petronella. Hozzátette: a díjat nagy megtiszteltetésnek tartja, de továbbra is azon vannak, hogy folyamatosan javítsanak a munkájukon.

A nők magánkórháza

Szolgáltatásaik körét folyamatosan fejlesztik, de elsődleges céljuk a "női vonal" további fejlesztése, és ennek javítása: a Maternity a "nők magánkórháza" kíván maradni.

Foglaljon orvost online!

Ha várakozás nélkül szeretne orvosi vizsgálaton részt venni, foglaljon orvost online a Foglaljorvost.hu rendszerében!

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika a legmagasabb szintű szakmai színvonalat a maximálisan igényes ellátással kívánja összekapcsolni. A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika egyetemi klinikai múlttal rendelkező, csapatmunkára felkészült állandó szakember és szakdolgozói személyzettel, együttszülésre alkalmas egyágyas szülőszobákkal és családias, minden igényt kielégítő kórtermekkel, korszerűen berendezett műtőkkel kívánja biztosítani a szülések, a műtétek alatti, illetve utáni emberközpontú, individuális szakellátást és a szakmai szűrőprogramok lebonyolítását.

A Maternity lett az Év Magánrendelője

A Maternity lett az Év Magánrendelője

Elismert és tapasztalt orvosgárda

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika alapvető küldetése a szülészet-nőgyógyászati szakma magas szintű művelése, ezen belül a megelőzés és gyógyítás, a kor tudományos fejlődésével lépést tartva kutatások végzése és szervezése (önálló kutatólaboratórium kialakítása) hazai és nemzetközi intézetekkel együttműködésben.

Jelenleg több mint 40 alkalmazott és ugyanennyi közreműködő dolgozik az intézményben. A Magánklinika törzsgárdájához tartozó orvosok többsége tudományos minősítéssel (PhD vagy DSc) rendelkezik és mind hazailag, mind nemzetközileg elismert klinikus. Többük egyetemi tanár, magántanár, vagy egyetemi docens. Szakdolgozóik többsége főiskolai diplomával, illetve mindannyian több szakirányú képzettséggel (szülésznő, műtősnő, intenzív szakápoló, aneszteziológus, illetve laboratóriumi asszisztens) rendelkezik. Fontos hangsúlyozni, hogy a magánklinika állandó személyzetén kívül eseti jellegű együttműködés keretében "külső" szakorvosok, szülésznők is hozhatják betegeiket a klinikára.

Egyszerű vizsgálattól a nagy műtétekig

A Maternity Magánklinika szakkórház a szülészet-nőgyógyászat csaknem teljes spektrumát kívánja művelni, egy, a nők és gyermekeik egészségét biztosító igényes modell-értékű szolgáltatás keretében. A klinika alapvetően négy fő területet fed le: terhesgondozás és szülészet, magzati genetika, ultrahangvizsgálat és prémium nőgyógyászat. Utóbbi keretében a fekvőbeteg osztályon mód van egyszerű beavatkozások (például punctio, kisebb excisio), kisebb műtétek (például conisatio és fractionált abrasio, méhszáj-rekonstrukció), nőgyógyászati plasztikai műtétek (például hüvelyszűkítő műtét, hüvelytágító műtét, szűzhártya-plasztika, egyszerű gátplasztika), laparosopia, illetve olyan nagy műtétek elvégzésére, mint a hüvelyi és hasi méheltávolítás, vagy a myoma kiágyazása.

A járóbeteg ellátás is rendkívül széles spektrumú: a Down-szindróma és egyéb kromoszóma-rendellenességek szűrésétől a császármetszés, myomaműtét és metroplastica utáni várandós nők gondozásán át a csecsemő-ultrahangig (agy, has, csípő) és a cukorbeteg várandós nők gondozásáig valamennyi fontos, nőgyógyászati és szülészeti vizsgálatokkal foglalkoznak.

Maternity Magánklinikában bárki akár azonnal is kaphat időpontot, a műtétekre sincs várólista. Az intézmény célja megtalálni az optimális megoldást a páciensek számára.

Életmódváltók: "a nyári alak télen készül"

További cikkek
Kapcsoldó és aktuális cikkek
Olvassa el aktuális cikkeinket
45 felett: a kellemetlen együttlétek okaiKellemetlen együttlétek

45 felett: a kellemetlen együttlétek okaiA nők több mint fele tapasztal kellemetlen panaszokat

5 izom kell ahhoz, hogy ne pisiljünk beGátizom

5 izom kell ahhoz, hogy ne pisiljünk beA medencetájéki izmok mellett szükséges a farizmok, a belső és külső combizmok erősítése is

Mire figyeljen egy 40 feletti férfi?Helyzetura

Mire figyeljen egy 40 feletti férfi?Egy negyvenes férfi élete egyik legaktívabb korszakát éli

Fájdalom: nem mindig jó a pihenésFájdalom

Fájdalom: nem mindig jó a pihenésLüktető fej, sajgó hát, kínzó izomláz - a fájdalomnak sok fajtája létezik, amellyel mindenki találkozik néhányszor életében

Meglepő, mi mindent gyógyít a vízGyógyvizek

Meglepő, mi mindent gyógyít a vízErősíti az immunrendszert, harmonizálja a testi szabályozó funkciókat

Ilyen fertőtlenítőszerek vannak a kórházakbanKórházi fertőzés

Ilyen fertőtlenítőszerek vannak a kórházakbanA kórházi fertőzések igen komoly problémát jelentenek szerte a világban

Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Humánmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Fronthatás:
Kettős front

Maximum:
0, +6 °C
Minimum:
-5, 0 °C

Hazánkban kedden délelőtt általában borult lesz az ég, a Dunántúlon azonban helyenként elvékonyodhat a felhőzet, és néhol előbukkan a nap.

Egészséget befolyásoló hatások:
gyenge

Részletes adatok és előrejelzés

Tekintse meg az időjárási frontokat!Térképezze fel a pollen adatokat!

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag