Kérdés: Férjemnél néhány hónapja vizeletürítése után - hiába rázza le a péniszét mielőtt felkel a WC-ről - vizeletcsepegés tapasztalható, mely a fehérneműjén látható. Elment az urológiára, különböző vizsgálatokra ...

Elviekben enyhe panaszokra gyógynövényes kiegészítők jó hatással lehetnek, de ezek indikációja is inkább a kezelőorvosra hárulnak.

Inkontinencia

Férjemnél néhány hónapja vizeletürítése után - hiába rázza le a péniszét mielőtt felkel a WC-ről - vizeletcsepegés tapasztalható, mely a fehérneműjén látható. Elment az urológiára, különböző vizsgálatokra küldték (hasi UH, PSA, prosztata vizsgálat). Az eredmények után orvosa felírt egy kapszulát. Amikor a férjem elolvasta az orvosságról szóló betegtájékoztatót, kijelentette, hogy az esetleg előforduló mellékhatások miatt nem hajlandó szedni, mivel szed más gyógyszereket is. Van-e hasonló hatásfokú, de természetes eredetű étrendkiegészitő, ill. homeopátiás jellegű szer, mely segítene a férjem problémáján, és nem lennének a fenti gyógyszernél esetleg tapasztalható mellékhatások?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza inkontinencia témában:

Elviekben enyhe panaszokra gyógynövényes kiegészítők jó hatással lehetnek, de ezek indikációja is inkább a kezelőorvosra hárulnak.

)
Vízben oldódó vitaminok (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Melegfront
Maximum: +5, +11 °C
Minimum: -5, +3 °C

A közepesen vagy erősen felhős időben többfelé vegyes halmazállapotú csapadék is lehet. Erős lesz a nyugatias szél, 5, 11 fokos maximumokat mérhetünk. Szerdán eleinte gyenge melegfronti hatás lesz tapasztalható, a fokozottan érzékenyeknek nehezebb éjszakájuk lehet, emellett fokozódhatna a gyulladásos tünetek is. Napközben a szeles, változékony időben keringési panaszok és vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, a fejfájás és a migrén szintén gyakorivá válhat. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: