Kérdés: Hereműtétem volt, azóta többször visszamentem az urológusomhoz, mert a fájdalom nem múlik, a herém nagyobb mint volt, és érintésre is fáj. Az orvosom minden alkalommal felírt egy tablettát, és türelemre int, ...

Panaszai alapján leginkább mellékheregyulladás lehetősége merülhet fel.

Mellékheregyulladás

Hereműtétem volt, azóta többször visszamentem az urológusomhoz, mert a fájdalom nem múlik, a herém nagyobb mint volt, és érintésre is fáj. Az orvosom minden alkalommal felírt egy tablettát, és türelemre int, de sajnos egyre rosszabb. Mit tegyek? Tényleg évekig is eltarthat a gyógyulás, vagy keressek egy másik orvost ?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza mellékheregyulladás témában:

Panaszai alapján leginkább mellékheregyulladás lehetősége merülhet fel.

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +15, +22 °C
Minimum: +10, +15 °C

Hazánkban szombaton délelőtt többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, északon lehet szakadozottabb a felhőzet. Elszórtan, főleg délen számíthatunk esőre, záporra. Délután továbbra is sok lesz felettünk a felhő. Délen többfelé lehet eső, zápor, máshol nagy csapadék nem valószínű. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 22 fok között alakul. Késő este 10, 15 fok lesz. Szombaton hidegfronti hatás várható, nagy terhelés éri a szervezetet. Erős görcsös panaszok léphetnek fel, többek között görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök is jelentkezhetnek. Romolhat a szívbetegek állapota, az arra hajlamosak keringési és vérnyomáspanaszokat tapasztalhatnak. Csökken a hőérzet, romlik a komfortérzet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Eső