Kérdés: 39 éves férjemnek egy éve merevedési problémái vannak. Szex közben lelankad és nem tudja folytatni. Próbált már tévében hirdetett szereket, az sem segített. Szerinte a stressz miatt van. Hová fordulhatunk a problémával?

A férje által kipróbált szerek hatása és hatékonysága legtöbbször nem igazolt. Férjének merevedési elégtelensége van, melynek hátterében szervi és pszichés okok is állhatnak. Javasolt urológiai kivizsgálása.

Merevedési elégtelenség

39 éves férjemnek egy éve merevedési problémái vannak. Szex közben lelankad és nem tudja folytatni. Próbált már tévében hirdetett szereket, az sem segített. Szerinte a stressz miatt van. Hová fordulhatunk a problémával?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza merevedési elégtelenség témában:

A férje által kipróbált szerek hatása és hatékonysága legtöbbször nem igazolt. Férjének merevedési elégtelensége van, melynek hátterében szervi és pszichés okok is állhatnak. Javasolt urológiai kivizsgálása.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +22, +30 °C
Minimum: +13, +18 °C

Hazánkban szombaton délelőtt közepesen felhős ég mellett időnként erősen felhős időszakok is előfordulnak, helyenként zápor, kisebb eső is kialakulhat. Délután folytatódik a változóan felhős idő, továbbra is előfordulhat egy-egy zápor, esetleg zivatar. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban 13, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 30 fok között alakul. Késő este 14, 19 fok lesz. Szombaton gyenge hidegfronti hatás érvényesül. Enyhébb görcsös panaszok jelentkezhetnek, például görcsös fejfájás és izomgörcsök. Az arra hajlamosaknál ingadozhat a vérnyomás, egyesek nyugtalanságot tapasztalhatnak. A szél csökkenti az érzett hőmérsékletet, a szórványos záporok miatt az esernyőkre is szükség lehet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció