Kérdés: 75 éves édesapámnak öt éve volt egy rosszindulatú vesedaganata, megműtötték, a jobb oldali veséjét levették. Negyedévente jár vizsgálatra: vérvételre, hasi ultrahangra, röntgenre. Legutóbb is mindent rendben ...

A fehérneműn talált vér nem feltétlenül a húgyutakból származik, hanem akár a hímtag kis sérülése is okozhatta. Amennyiben megismétlődik, akkor feltétlenül indokolt kontroll vizsgálata kezelőorvosánál!

Vesedaganat

75 éves édesapámnak öt éve volt egy rosszindulatú vesedaganata, megműtötték, a jobb oldali veséjét levették. Negyedévente jár vizsgálatra: vérvételre, hasi ultrahangra, röntgenre. Legutóbb is mindent rendben találtak, mégis ma reggelre arra ébredt, hogy véres volt az alsónadrágja, de a vizelete nem. Vajon ez mitől lehet?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza vesedaganat témában:

A fehérneműn talált vér nem feltétlenül a húgyutakból származik, hanem akár a hímtag kis sérülése is okozhatta. Amennyiben megismétlődik, akkor feltétlenül indokolt kontroll vizsgálata kezelőorvosánál!

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +22, +27 °C
Minimum: +7, +12 °C

Hazánkban csütörtökön délelőtt általában közepesen felhős időre készülhetünk, csapadék nem valószínű. Délután a napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhők is lesznek az égen, de ezekből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk nyugati lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul. Késő este 15, 20 fok lesz. Csütörtökön gyenge hidegfront hat a szervezetre. Az érzékenyeknél görcsös fejfájás, valamint izom- és hasi görcsök is jelentkezhetnek, az arra hajlamosak vérnyomás-ingadozást is tapasztalhatnak. Átmenetileg az ízületi problémák is fokozódhatnak. A szél kissé csökkenti a hőérzetet, a szabadban változó komfortérzet lesz jellemző. Az alvásproblémák mérséklődnek. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció