Elindult a HáziPatika Pro

Orvosoknak szóló rovattal jelentkezik a HáziPatika.com, Magyarország legnagyobb egészségügyi portálja.

Magyarország legnagyobb és leglátogatottabb tematikus egészségügyi portáljaként nagy öröm számunkra, hogy a szakmailag hiteles, ám laikusoknak szóló cikkek mellett mostantól szakmabelieknek szóló tartalmakat is készítünk. Az új, orvos-szakmai rovatunk célja, hogy hasznos és fontos tájékozódási pont legyen az orvosoknak, gyógyszerészeknek, egészségügyi dolgozóknak. A rovat nagy előnye, hogy valamennyi orvosokat érintő tartalom, szolgáltatás mostantól egy gyűjtőoldalról érhető el.
A HáziPatika Pro elsősorban orvosoknak szól

A HáziPatika Pro elsősorban orvosoknak szól

A négy alrovatban különféle tartalmak között böngészhet az olvasó. A Praxis néven elérhető rovatban praktikus tanácsokat adunk azzal kapcsolatban, hogyan érdemes belevágni például egy magánpraxis elindításába, hogyan vonzhatnak be elégedett és visszajáró pácienseket. A Tudományban igyekszünk folyamatosan beszámolni a legfrissebb újdonságokról, kutatási eredményekről, hazai sikerekről, míg a Kórházi ügyek alrovatban a magyar egészségügy aktuális kérdéseivel foglalkozunk. Ahhoz, hogy a szakma képviselői is jobban megismerjék egymás munkáját, folyamatosan készítünk portrékat, interjúkat, amelyeket a Portré alrovatban érhetnek el.

Az érdekes tartalmak mellett szintén hasznos segítség lehet a BNO és a Gyógyszerkereső, ahogy a legfrissebb állásajánlatok között is keresgélhetnek az érdeklődők. Gondoltunk a kikapcsolódásra is, orvosoknak szóló, online játékok is elérhetők az oldalon. További jó hír, hogy a rovat látogatásához nem szükséges regisztrálni.

Jó böngészést kíván a HáziPatika.com csapata!

Értékelje a cikket!

További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

BNO kereső

VAGY

Ha az ismert BNO-kódot beírja a keresőbe, megtudhatja a hozzá tartozó betegség nevét. Ha a BNO kódra kiváncsi, akkor a betegség elnevezését kell a keresőbe írni. A BNO kód formátuma: egy betű és négy számjegy.

Gyógyszerkereső