Ha kipirosodik a popsi

Fájdalmas, lassan múló probléma sok pelenkás kisgyermeknél a popsi bőrének kipirosodása, amely nem csupán kellemetlen, de veszélyes is lehet. Az újszülöttnek ugyais más a bőre, mint a felnőttnek. A fölső, elszáradó hám réteg és az alatta elhelyezkedő kötőszövet is puhább, vékonyabb, lazábban kapcsolódik egymáshoz és az alatta elhelyezkedő rétegekhez. Ennek következtében sérülékenyebb - olvasható a babapopsi.hu oldalon. A verejték és faggyúmirigyek működése még szintén nem tökéletes, és azt is fontos tudni, hogy a bababőr több vizet és kevesebb zsírt tartalmaz. Mindezek következtében a csecsemők bőre sérülékenyebb, fogékonyabb a fertőzésekre. Amikor aztán a pelenka alatt a széklettől, vizelettől a bőr felázik és a hámréteg megsérül, akkor út nyílik a szervezetbe a baktériumoknak, gombáknak, vírusoknak. Ezért is keresnek megoldást a szülők a popsi védelmére és a tünetek gyors kezelésére.

A bőr gyógyításában, regenerálásában segít a recept nélkül kapható, négyszeres szupermárka, a neogranormon kenőcs, amely kezelésként és megelőzésre is használható, mivel megszünteti a bőr kipirosodását, védi a hámsejteket, fokozza a hámréteg ellenállását a fertőzésekkel szemben.

A 75 éve ismert és kedvelt készítményt nem csak a kisbabára használhatják, a család bármely tagjának horzsolásaira, apróbb sebeire gyógyírt jelenthet, mivel hámosító, bőrregeneráló, gyulladáscsökkentő és enyhe fertőtlenítő hatású.

További információkért látogasson el a www.babapopsi.hu oldalra!
Más bőr problémákról is szerene többet megtudni?
További cikkek
Kapcsoldó és aktuális cikkek
Olvassa el aktuális cikkeinket
45 felett: a kellemetlen együttlétek okaiKellemetlen együttlétek

45 felett: a kellemetlen együttlétek okaiA nők több mint fele tapasztal kellemetlen panaszokat

5 izom kell ahhoz, hogy ne pisiljünk beGátizom

5 izom kell ahhoz, hogy ne pisiljünk beA medencetájéki izmok mellett szükséges a farizmok, a belső és külső combizmok erősítése is

Mire figyeljen egy 40 feletti férfi?Helyzetura

Mire figyeljen egy 40 feletti férfi?Egy negyvenes férfi élete egyik legaktívabb korszakát éli

Fájdalom: nem mindig jó a pihenésFájdalom

Fájdalom: nem mindig jó a pihenésLüktető fej, sajgó hát, kínzó izomláz - a fájdalomnak sok fajtája létezik, amellyel mindenki találkozik néhányszor életében

Meglepő, mi mindent gyógyít a vízGyógyvizek

Meglepő, mi mindent gyógyít a vízErősíti az immunrendszert, harmonizálja a testi szabályozó funkciókat

Ilyen fertőtlenítőszerek vannak a kórházakbanKórházi fertőzés

Ilyen fertőtlenítőszerek vannak a kórházakbanA kórházi fertőzések igen komoly problémát jelentenek szerte a világban

Mi történik a hormonjainkkal tavasszal?Tavasz

Mi történik a hormonjainkkal tavasszal? Mi változik meg ilyenkor, mi történik a testünkben?

Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Kiemelt téma cikkei

Bőrápolási kvíz

Mi az urea?

Tippek

A legjobb, ha a bőrtípusnak megfelelő kozmetikumokat használunk. A bőrtípus megállapítása nem mindig kézenfekvő, de a kozmetikus szívesen segít ebben.