Kérdés: Kb. 10 éve élek együtt a barátommal, akivel nagyon szeretetteljes a kapcsolatunk. Nagyjából az a gondom, hogy a kezdetektől kezdve problémát okoz a hüvelyi behatolás, mert abban a pillanatban, ahogy egyáltalán ...

Nem bonyolult a dolog, a szorongás egyik megnyilvánulási formája, és meglehet, hogy éppen a Masters-Johnson technika tudna ebben segíteni. Javaslom, forduljon szexológus szakorvoshoz.

Hüvelyi behatolás

Kb. 10 éve élek együtt a barátommal, akivel nagyon szeretetteljes a kapcsolatunk. Nagyjából az a gondom, hogy a kezdetektől kezdve problémát okoz a hüvelyi behatolás, mert abban a pillanatban, ahogy egyáltalán szóba kerül a közösülés, én bepánikolok, az izmaim lemerevednek, és tökéletesen kiszáradok. Ennek orvoslására megpróbáltunk síkosító krémet használni, ami néha működött, néha nem. Olykor a közösülést követően a hüvelyem alatti bőr is megrepedt, és emiatt ez a bőrrész vérzett is. Egyébként én 34 éves vagyok, a barátom pedig 32. Lassan szeretnénk gyermeket, de gyakorlatilag két éve nem szerelmeskedtünk hagyományos módon: vagyis a behatolás elkerülésével oldottuk meg a dolgot. Ki tud ebben segíteni?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza hüvelyi behatolás témában:

Nem bonyolult a dolog, a szorongás egyik megnyilvánulási formája, és meglehet, hogy éppen a Masters-Johnson technika tudna ebben segíteni. Javaslom, forduljon szexológus szakorvoshoz.

)
Sebkezelési rutin (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +15, +22 °C
Minimum: +10, +15 °C

Hazánkban szombaton délelőtt többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, északon lehet szakadozottabb a felhőzet. Elszórtan, főleg délen számíthatunk esőre, záporra. Délután továbbra is sok lesz felettünk a felhő. Délen többfelé lehet eső, zápor, máshol nagy csapadék nem valószínű. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 22 fok között alakul. Késő este 10, 15 fok lesz. Szombaton hidegfronti hatás várható, nagy terhelés éri a szervezetet. Erős görcsös panaszok léphetnek fel, többek között görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök is jelentkezhetnek. Romolhat a szívbetegek állapota, az arra hajlamosak keringési és vérnyomáspanaszokat tapasztalhatnak. Csökken a hőérzet, romlik a komfortérzet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Eső