Gruppenszex, csoportszex, csapatjáték

Alapjáraton a szex két főre tervezett akció. A fejlett emlős néha továbbfejleszti a résztvevők számát. Az emberrel is előfordul.

Felfokozott örömök

Ami jólesett a kettőnek, az még jobb lenne többeknek? Szabad a vásár: most aztán gátlások nélkül eshetünk bűnbe! Vajon kinek van joga bűnnek nevezni bárkinek bármilyen szexuális szokását? (Kivétel az erőszak, ami ugye házassági keretek között is tilos a XXI. században!) Sok pár az érzelmi kiürülést akarja megúszni a csoportszex kísérletével. Némi lenézés van e mögött: használni akarják az újabb partnert - unalom ellen. Nézzen magába mindenki, azonnal rájöhet, hogy nem kívánna pótszerként szerepelni senki párkapcsolatában. Ha azonban a motiváció valódi vágy, csipetnyi kíváncsiság (és nem valami sznobság!), adott egy alkalom, hirtelen támadó ötlet, akkor mehet, persze csak minden résztvevő teljes beleegyezésével. Ezt a jó szokást mindvégig meg kell tartani! Ahogyan a kétszemélyes szexnél, úgy a csoportosnál sem történhet egy gesztus-, mozdulat, kezdeményezés se a másik akarata ellenére. Fokozott örömre számíthatnak-e a fokozott létszám esetén? Ez lehetőség, de nem ígéret. Ilyenkor fontossá válik a pillanatnyi hangulat, kreatívvá tehet a körülötted lévő ismerős és ismeretlen személy jelenléte. Ez jótékonyan segít legyőzni a gátlásokat és hárítani a szokásos érzelmi játszmákat.

Kinek a tulajdona?

Jé, itt egy láb! - nem az enyém, nem a tiéd, vajon kié? Jé, itt egy kéz: új illatú, más tapintású! Adok egy kéznek, adok egy lábnak, kapok egy szájtól, adok egy intim testrésznek, körbe-körbe adakozunk, mindig találhatsz kitapintható testtájakat, koncentrálhatsz arra, aki épp téged kényeztet, közben simogathatsz mást, aki neked örül, tombol a dili, a bizalom feltétel nélküli, a kapható öröm új és más, a gyerekeidnek és anyádnak ezt soha nem meséled el. Az együtt érkező pár nem sajátíthatja ki egymást, itt és most kommuna van, mindenkinek minden része bedobva a közösbe. Figyelem! Ez nem reklám, csupán elemzés, az életedből örökre kihagyható, senki nem ítélhet ezért jobbnak vagy rosszabbnak, te se tedd.

Kinek a kedvére?

Általában a kialakult párok "vesznek be" maguk közé még valakit vagy másik párt. Előfordul, hogy hónapokig tervezik, vitáznak, játszanak a gondolattal, sőt, válogatják a kiszemelt csoporttagot. Lásd fent a személyek használatáról szóló véleményemet. Ha a pár egyik tagja van besózva az ötletétől, nem kell a másiknak a kedve ellenére belemenni! Inkább a férfiak ötlete a gruppenszex, és inkább még egy (két?) nőt vennének be a játékba. Jó érveket szoktak felhozni: "legalább a jelenlétedben vagyok más nővel", "így legalább nem csallak meg!", "nekem úgy is te kellesz". Elfogadható az ajánlat, ha a páros női tagja is alanyi jogon akarja és nem érzelmi zsarolásra.

Csak óvatosan!

Ha ágyunkkal-testünkkel nem monogám módon vagyunk adakozók, fokozottan kell vigyáznunk a nemi úton terjedő betegségekre, fertőzésekre. Csakis akkor lehetünk szexuálisan felszabadultak, ha gondoskodtunk fogamzás- és betegséggátló technikákról. Hiszen most a civil szexről beszélünk, s nem a pornószínészek életéről.

Féltékenység és identitás-zavar

Hozható-e férfi a közös ágyba? Nos, itt már sűrűbben vétóznak a párok férfi tagjai, lásd: homofóbia, félelem attól, hogy bárki homoszexuálisnak véli. Férfiszöveg: "nem vagyok én homoszexuális, inkább akkor leszbikus, hisz én is csak a nőket szeretem!" Félelem attól, hogy a másik férfi is izgató lehet számára, nem csak egy másik nő. Félelem a férfi-rivalizálástól, a - szó szerinti és átvitt értelemben való - megmérettetéstől. Ha úgy adódik, hogy egy pár egy másik párral próbálja ki a csoportszexet, a férfiak akkor is kerülik a férfi érintését, ennél jobban csak azt, hogy őket férfi érintse. Bármilyen vagánynak képzeli magát, aki részt vesz a csoportos szexben, kulturált szexusnak csakis az előítélettől mentes szexuális gondolkodást nevezzük.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +8, +13 °C

Délelőtt sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Délután napos, kora nyárias időre készülhetünk, a megjelenő gomolyfelhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: