Felemás idő lesz (2020.05.07.)

Kissé furcsa, felemás időre számíthatunk ma és holnap. Csapadék ugyan nem várható, és a nap is sokat süt majd, de a szél még nem hagy alább, ezért néhol hűvösebb lehet a levegő.

Ma a Dunántúlon napos idő várható jellemzően kevés gomoly- és fátyolfelhővel, a Dunától keletre azonban erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés, de csapadék napközben ott sem valószínű - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében. Az északnyugati szelet sokfelé kísérik erős széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 18 és 23 fok között alakul, de az északkeleti határvidéken kissé hűvösebb lesz. Késő estére 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet.

A napos időt szél és gomolyfelhők zavarhatják meg.
A napos időt szél és gomolyfelhők zavarhatják meg. Fotó: Getty Images

Pénteken a megnövekvő fátyolfelhőzet mellett szűrt napsütésre számíthatunk, emellett a Tiszántúlon gomolyfelhők is lehetnek az égen. Csapadék nem várható. A délies szél csak kevés helyen élénkülhet meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 25 fok között várható.

)
Sebkezelési rutin (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, csapadék azonban nem lesz. Délután folytatódik a változóan felhős idő, legfeljebb a Dunántúlon fordulhat elő egy-egy kisebb zápor. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: