Akár 28 fok is lehet (2020.06.24.)

Folyamatosan kúszik felfele a hőmérő higanyszála, ma 27, holnap pedig már akár 28 fok is lehet. Mindemellett azonban több helyen számítani kell záporokra, zivatarokra, és a szél is megerősödhet. Olvassa el a mai és a holnapi előrejelzést!

Szerdán a Dunántúlon süthet a legtöbbet a nap, keleten lesz több a gomolyfelhő - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében. Délután az Észak-Dunántúlon és a Duna-Tisza közi konvergenciavonal mentén néhol kialakulhat zápor, az északnyugati határ közelében esetleg zivatar is lehet. Az északi szelet a Dunántúlon élénk, az Észak-Dunántúlon olykor erős széllökések is kísérhetik, délutántól azonban mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között várható. Késő estére 15 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szerdán a Dunántúlon süthet a legtöbbet a nap.
Szerdán a Dunántúlon süthet a legtöbbet a nap.

Csütörtökön gomolyfelhős idő várható némi fátyolfelhőzettel, több-kevesebb napsütéssel. A Nyugat-Dunántúlon és az északkeleti országrészben elszórtan lehet zápor, néhol zivatar, másutt csak elvétve eshet. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad, zivatarok környezetében átmenetileg azonban viharos lökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 28 fok között alakul, az Alpokalján lesz a hűvösebb, a keleti megyékben a melegebb.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +8, +13 °C

Délelőtt sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Délután napos, kora nyárias időre készülhetünk, a megjelenő gomolyfelhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: