Miről szólt az elmúlt 3.288 nap?

Kilenc évvel, azaz a szökőnapokat is számítva pontosan 3.288 nappal ezelőtt nyitotta meg az első látogató a HáziPatika.com oldalát. Komoly kor ez egy portálnak, ám könnyen lehet, hogy még Önnek is tartogatunk meglepetéseket!

Alig egy évtizeddel ezelőtt az internet még nemcsak itthon, hanem nemzetközi szinten is gyermekcipőben járt. A modemes elérések fénykorában örültünk, ha elfogadható időn belül betöltődött kedvenc weboldalunk, amely a szövegen kívül egy-két képecskét tartalmazott. Akkoriban is sokan kerestek azonban információkat saját vagy ismerőseik egészségével kapcsolatban, így találtak rá az első látogatók is portálunkra. Azóta a havi látogatók száma messze maga mögött hagyta a félmilliót, és az elérhető tartalom is sokszorosára nőtt. Bátran állíthatjuk hát, hogy kilencévnyi tapasztalatot, tudást és megbízható információt nyújtunk Önnek - hiszen célunk az Ön egészsége!

Kattintson az egészségéért!

Szinte mindegy, milyen információra van szüksége az egészsége megőrzéséhez vagy visszanyeréséhez, a HáziPatika.com valószínűleg tud segíteni! Az elmúlt években a folyamatosan gyarapodó tartalom hamar ki is nőtte a kereteket, ezért jött létre hat évvel ezelőtt a gyermeket vállaló vagy már nevelő szülőknek szóló 50plusz.hu nevű portálunk, amely kifejezetten a korosztályra szabott egészségügyi tartalmakat biztosít számukra.

Régebben a betegségekről nem volt túl könnyű megbízható információkhoz jutni az interneten, hiszen legtöbbször tudományos közlemények, netán laikus leírások szerepeltek leggyakrabban a találati listákon. Néhány évvel ezelőtt éppen ezért indítottunk el egy máig is tartó fejlesztést, melynek során a legismertebb, legelterjedtebb betegségekről közérthetően, szakmailag hitelesen és egységes szerkezetben nyújtunk infomációkat mindenkinek - ez a Betegséglexikon, melynek oldalain ma éppen 256 leírás található meg akár betű szerinti sorrendben, akár kategóriák szerinti csoportosításban.

Tudjon meg még többet!

Egyes betegségekről jó, ha szinte mindent megtudhatunk egy lexikon-címszón túl is. Az elmúlt kilenc évben ezért nem kevesebb, mint 35 kiemelt témát hoztunk létre, amelyek az asztmától a fog- és szájápoláson át egészen a vitaminok világáig kalauzolják el Önt. Ezek oldalain nemcsak cikkeket, hanem interaktív teszteket, kalkulátorokat, tippeket-tanácsokat is találhat. Ön melyik kiemelt témánkra kíváncsi? Kattintson ide, és válogasson kedvére!

Ám ha csak néhány perce van az egészségügyi információkra, ajánljuk a folyamatosan, napról-napra bővülő cikkeinket - ma már közel 3.200 darabot olvashat belőlük. Milyen témákban? nézze meg ezen az oldalon, milyen cikkek jelentek meg az elmúlt napokban!

Mi történik a nagyvilágban?

Az internet kétségkívül gyors és határokat nem ismerő médium, és az elmúlt kilenc évben a HáziPatika.com is igyekezett bemutatni a legfontosabb kutatási eredményeket, tudományos érdekességeket. A napokban megújult "Friss hírek, érdekességek" szolgáltatásunk oldalain mindennap elolvashatja a legfontosabb egészségügyi híreket, de akár e-mailben is kérheti az Önt érdeklő témákat.

Az egészségügyben napról napra történnek olyan tudományos felfedezések, amelyek figyelmet érdemelnek. Az elmúlt hónapokban indítottuk útjára "Nemzetközi kitekintő" című rovatunkat, ahol napról-napra beszámolunk az egészségügyi kutatás legfontosabb eredményeiről. Ön is kíváncsi ezekre? Kattintson ide, olvassa el a legérdekesebbeket!!

Amit nem lehet elolvasni...

... rögtön érthetővé válik, ha meg tudjuk nézni. Kíváncsi arra, hogy működik a szív, vagy éppen mi történik a röntgenvizsgálat során? A legújabb meglepetésünk Önnek az a száz érdekes, háromdimenziós animáció, amelyet a téma legnagyobb szakértője, az amerikai Blausen Medical készített, és a HáziPatika.com segítségével kapott magyar szinkront és feliratokat. Ezeket is megnézheti az elmúlt hetekben indult Médiatárunkban. Cikkeinkbe évek óta szívesen teszünk fotókat, ábrákat, amelyek segítségével jobban érthetővé válik a sokszor komoly téma is. Most ezeket is összegyűjtöttük a videóink segítségével egy-két perc alatt megtanulhatja, hogyan kell felbontani egy kókuszdiót, vagy felszeletelni egy ananászt. Nézzen be a Médiatárba még ma!

Egyen egy jót!

Ha betegek lettünk, sokszor (és jogosan) hangzik el a kérdés: most mit egyek, ha gyógyulni szeretnék? Néhány hónapja már erre is választ találhat oldalunkon: közel kéttucatnyi gyakori betegségre kínálunk étrendmintákat, az Alzheimer-kórtól a vesekőbetegségig.

Az elmúlt kilenc évben nem kevesebb, mint 21 alkalommal vehetett részt velünk Öt hét - öt kiló fogyókúraprogramunkon, melynek során alkalmanként több ezer látogatónk szabadult meg néhány felesleges kilótól. Bár a program most nem elérhető, hamarosan ismét elindítjuk, amiről Ön is kérhet értesítést, ha ide kattint!

Ha pedig koleszterinszintjével lenne problémája, ajánljuk figyelmébe a rövidesen elinduló koleszterinszint-csökkentő programunkat! Négy hét alatt könnyedén, de mégis hatékonyan csökkentheti koleszterinszintjét, sőt, akár fölös kilói számát is, ha velünk tart! Jelentkezzen még ma!

Elfáradt?

Pihenjen velünk! A jó egészséghez hozzátartozik a pihentető kikapcsolódás is! Ha eddig nehezen igazodott ki a hazai szállodák wellness- vagy gyógyprogramjainak kínálatában, most már el sem kell hagynia kedvenc portálját, mi segítünk megtalálni a legpihentetőbb megoldást.

Néhány hónapja indult el "Gyógy- és wellness-szállások" elnevezésű keresőnk, amelyben kényelmesen, pár kattintással kereshet az Önnek leginkább megfelelő ajánlatok között! Kattintson ide, foglalja le pihenését, gyógyszállását még ma!

Hamarosan tízévesek leszünk...

... és újabb fejlesztésekről, szolgáltatásokról tudunk majd Önnek beszámolni. Érdemes figyelemmel kísérnie oldalunkat, mert minden nap talál változást, új és érdekes információkat nálunk. Ám amint azt a fentiek is bizonyítják, egy év alatt is sokat fejlődünk, hiszen célunk továbbra is az Ön egészsége!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +8, +13 °C

Délelőtt sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Délután napos, kora nyárias időre készülhetünk, a megjelenő gomolyfelhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: