Fordítson az eredményen: szavazzon az Év Kórházára!

Az eddig beérkezett szavazatok alapján úgy tűnik, érdemes még szavazásra buzdítani a HáziPatika.com olvasóit. Vajon elhúznak a vidéki kórházak a fővárosiak mellett? És tényleg csak két kategóriában győzhet budapesti intézmény?

Október elsején indult a HáziPatika.com 2010-es Év Kórháza szavazása, mely ezennel félidőhöz érkezett. Az eddig beérkezett voksok alapján áttekintjük, hogy áll most a ranglista, kik állnak a legközelebb a győzelemhez, és hogy melyik intézmény miatt érdemes még SMS-t küldeni.

Az összesített lista félidős eredményei

Ne feledje! Nem csak a kórházaknak járó nyeremények miatt érdemes támogatni egy-egy intézményt a szavazatával! Idén ugyanis Ön is nyerhet, méghozzá egy egyhetes, kétszemélyes utazást a Garda-tóhoz! Az összesített lista élén a áll. Talán mondani sem kell, hogy a verseny az élmezőnyben rendkívül szoros: az első két helyezett között mindössze 0,007-nyi pontkülönbség van, a második és harmadik helyezett között pedig csak 0,022-nyi. Ez annyit jelent, hogy már néhány szavazat is könnyedén fordíthat a sorrenden!

Érdekesen alakul a kategóriák versenye is, és a jelenlegi állás szerint úgy tűnik, idén az ötből háromban vidéki győzelem születik. A szavazók eddig úgy értékelték ugyan, hogy az "Orvos-szakmai ellátás" és az "Infrastruktúra" kategóriában egy-egy fővárosi intézmény (a - a legjobb, de a helyük nem megingathatatlan, hiszen néhány ezrelékkel mögöttük csupa erős szavazóbázisú, vidéki kórház sorakozik.

A többi kategóriában töretlenül aratnak a vidékiek, közülük a több kategóriában is felbukkan az első öt helyezett között.

Hol maradnak a korábbi évek győztesei?

120 éve a gyógyításban Megnéztük azt is, hogy az elmúlt évek díjazottjai idén hogy szerepeltek eddig. 2009-es győztesünk, a pedig a 25. helyen áll jelenleg. Nem tudhat magáénak dobogós helyet a 2006-os vezető intézmény, a Pécsi Tudományegyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézete sem, mindössze a 35. helyre futotta eddig a szavazók véleménye szerint. Nagy meglepetés, hogy a 2005-ben a legjobbnak szavazott Sportkórház minden egykori győztes közül a lehető leghátrébb, a 135. helyre szorult vissza. Támogassuk őket is a szavazatokkal, a duplázás reményében!

Nézze meg az új galériákat, olvassa az új bemutatkozásokat!

Fontos tudni, hogy az idei szavazás indulása óta 22 új kórházat bemutató cikk került fel az intézmények mellé, és 14 új képgaléria is készült hozzájuk. Hogy miért? Hogy azok a betegek, akik szavazatukkal a kórházakat értékelik, még inkább betekintést nyerhessenek az intézmény falai között zajló munkálatokba, a kórtermekbe és a műtőkbe.

Tipp! Nézzen szét a

Van véleménye?

A fórumokon is beindult az élet, a három legaktívabb virtuális üzenőfalat a nagykanizsai tudhatja magáénak.

Ha úgy érzi, bármilyen jó vagy rossz tapasztalatát megosztaná, ami befolyásolhatja a szavazást és a fórumozók véleményét, ne habozzon megosztani! Ami önnek csak egy hozzászólást jelent, az másnak fontos információ, ha adott esetben orvost, intézményt kell választania.

Ne feledje, az eredmények még közel sem véglegesek, december 31-ig még bármelyik intézmény bizonyíthat, és a jelenlegi dobogósok biztos pozícióját még megrendíthetik az addig beérkező SMS-ek! A kórházak számára a tét nemcsak a dicsőség, hanem komoly számítógépes ajándékok is a HáziPatika.com jóvoltából.

Adja le szavazatát itt:

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +22, +27 °C
Minimum: +10, +15 °C

Délelőtt a napsütés mellett változóan felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. Délután a napos időszakokat időnként gomolyfelhők zavarják, de ezekből csapadék nem alakul ki. A szél napközben eros északnyugati lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Viharos idő