A "Sportkórház" lett az év kórháza - 2005

A tavaly szeptembertől december végéig tartó internetes szavazást és ezzel a "HáziPatika.com - Az év kórháza 2005" címet a közel 63 000 szavazat alapján az Országos Sportegészségügyi Intézet nyerte.

Átadták a HáziPatika.com - év kórháza 2005 díját.
A díjakat Dr. Rácz Jenő Egészségügyi Miniszter, Dr. Éger István a Magyar Orvos Kamara elnöke és Kocsis Gábor a HáziPatika.com ügyvezető igazgatója adta át a nyerteseknek a Magyar Tudományos Akadémia könyvtártermében. Tekintse meg a díjátadó képeit!

Választottunk: ki így, ki úgy!

Szeretné tudni, melyik kórházban a legjobb az orvosi ellátás, vagy hol a leggondosabbak a nővérek? Netán az ellátás minőségére vagy a kórházak felszereltségére, tisztaságára kíváncsi? Ezekre a kérdésekre kereste a választ a HáziPatika.com "Az év kórháza" szavazás alapján. Az internetes szavazás további célja az volt, hogy felmérje a lakosság véleményét, tapasztalatait a kórházakról és a betegellátás jelenlegi színvonaláról.

Öt kategóriában lehetett szavazni

A kórházakra öt kategóriában - orvos-szakmai ellátás, ápolás- és szakszemélyzet, infrastruktúra, ellátás, környezet és tisztaság - lehetett szavazni, a kapcsolódó fórumokon pedig mindenki bővebben is kifejthette tapasztalatait, véleményét.

Az oldal népszerűségét és létjogosultságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a HáziPatika.com - "Az év kórháza" oldalait a négy hónap alatt több mint hétszázezerszer töltötték le.

A kórházak fórumain élénk az élet

Bár a szavazás december 31-ével véget ért, a kapcsolódó fórumon azóta is aktív élet zajlik. Rengeteg vélemény, élménybeszámoló érkezett és érkezik az egyes kórházakról. Továbbra is érdemes nézegetni, olvasgatni a hozzászólásokat, vagy megírni tapasztalatainkat, ezzel is hozzásegítve másokat a hasznos információkhoz.

A legjobbakat jutalmaztuk

A január 10-én megtartott ünnepélyes díjátadón az erkölcsi elismerés mellett, a nyerteseket olyan díjjal is támogattuk, amely az ott dolgozók mindennapi munkáját segíti. Mivel jelenleg a kórházak számítástechnikai fejlettsége elmarad a kívánatostól, ezért "Az év kórháza" díj nyerteseit - a program szponzorainak köszönhetően - korszerű számítógépekkel jutalmaztuk.

Jövőre újra ugyanitt

A nagy sikerre való tekintettel a HáziPatika.com évről évre szeretné megrendezni az internetes választást, mely remélhetőleg idővel a legrangosabb nem-szakmai díj szerepét tölti majd be. Bízunk abban, hogy a betegek véleményét nagymértékben tükröző díj hasznos információkkal és tanulságokkal szolgál, és új lendületet adhat a hazai kórházi ellátás színvonalának emelkedéséhez.

<u>A HáziPatika.com - Az év kórháza 2005 díj nyertesei:</u>

Az év kórháza 2005-ben:

II. helyezett:

III. helyezett:

A kategóriák győztesei:

Orvos-szakmai ellátás kategória győztese:

Ápolás- és szakszemélyzet kategória győztese:

Infrastruktúra kategória győztese:

Ellátás kategória győztese:

Környezet és tisztaság kategória győztese:

Gratulálunk a győzteseknek!

)
Sebkezelési rutin (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +22, +27 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést gomolyfelhők is zavarják, ezekből néhol kisebb eső, zápor is kialakulhat. Délután a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett a jelen lévő gomolyfelhőkből záporokra, zivatarokra is számítani lehet. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: