Kérdés: Apám 2o évvel ezelott egy műtét során Hepatitis C-vel fertőzött vért kapott, hepatitis C hordozó lett. Meg lehet-e gyógyítani őssejttel?

A tudomásom szerint, Magyarországon nem történt még hepatitis C beteg őssejttel való gyógyítása illetve erre való próbálkozásról sincs információm. dr. Lőcsei Zsófia

Kérdés

Apám 2o évvel ezelott egy műtét során Hepatitis C-vel fertőzött vért kapott, hepatitis C hordozó lett. Meg lehet-e gyógyítani őssejttel?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza:

A tudomásom szerint, Magyarországon nem történt még hepatitis C beteg őssejttel való gyógyítása illetve erre való próbálkozásról sincs információm. dr. Lőcsei Zsófia

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +22, +30 °C
Minimum: +13, +18 °C

Hazánkban szombaton délelőtt közepesen felhős ég mellett időnként erősen felhős időszakok is előfordulnak, helyenként zápor, kisebb eső is kialakulhat. Délután folytatódik a változóan felhős idő, továbbra is előfordulhat egy-egy zápor, esetleg zivatar. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban 13, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 30 fok között alakul. Késő este 14, 19 fok lesz. Szombaton gyenge hidegfronti hatás érvényesül. Enyhébb görcsös panaszok jelentkezhetnek, például görcsös fejfájás és izomgörcsök. Az arra hajlamosaknál ingadozhat a vérnyomás, egyesek nyugtalanságot tapasztalhatnak. A szél csökkenti az érzett hőmérsékletet, a szórványos záporok miatt az esernyőkre is szükség lehet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció