Kérdés: Gyermekem 3 éves. Fülészeten jobb oldali arcüreggyulladást állapítottak meg. Antibiotikum és nyákoldó adása mellett melegítést javasoltak. Infralámpánk van itthon, egy régebbi 250 W-os , és egy új 150 ...

A 150 W-os lámpával 3x 5 perc a javasolt idő, és 80 cm-es távolságból melegítsék.

Arcüreggyulladás

Gyermekem 3 éves. Fülészeten jobb oldali arcüreggyulladást állapítottak meg. Antibiotikum és nyákoldó adása mellett melegítést javasoltak. Infralámpánk van itthon, egy régebbi 250 W-os , és egy új 150 W-os. Melyik lámpával hányszor, hány percet javasol, és milyen távolságra tegyük a lámpát!

A HáziPatika.com szakértőjének válasza arcüreggyulladás témában:

A 150 W-os lámpával 3x 5 perc a javasolt idő, és 80 cm-es távolságból melegítsék.

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +15, +22 °C
Minimum: +10, +15 °C

Hazánkban szombaton délelőtt többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, északon lehet szakadozottabb a felhőzet. Elszórtan, főleg délen számíthatunk esőre, záporra. Délután továbbra is sok lesz felettünk a felhő. Délen többfelé lehet eső, zápor, máshol nagy csapadék nem valószínű. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 22 fok között alakul. Késő este 10, 15 fok lesz. Szombaton hidegfronti hatás várható, nagy terhelés éri a szervezetet. Erős görcsös panaszok léphetnek fel, többek között görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök is jelentkezhetnek. Romolhat a szívbetegek állapota, az arra hajlamosak keringési és vérnyomáspanaszokat tapasztalhatnak. Csökken a hőérzet, romlik a komfortérzet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Eső