Meghalt a fiatal, aki az edzőteremben esett össze

Egy óbudai konditeremben esett össze egy huszonéves fiatal férfi csütörtökön. Kórházba szállították, az életét azonban nem tudták megmenteni.

Meghalt a kórházban az a 25 év körüli férfi, aki edzés közben lett rosszul tegnap az egyik óbudai edzőteremben – írja a 24.hu. Az Országos mentőszolgálat korábbi közleménye szerint a fiatal férfi spinning edzés közben lett rosszul, és ugyan gyorsan kórházba szállították, az életét nem sikerült megmenteni.

A beszámoló szerint a férfi biciklizés közben mellkasi fájdalomról kezdett panaszkodni, majd hirtelen összeesett. Párja és az edzőtársak rögtön segítségére siettek, mentőt hívtak és a mentésirányító instrukciói alapján megvizsgálták a beteget, aki ekkor már nem is lélegzett. Azonnal több mentőegység indult a segítségére, a bejelentők pedig a hatalmas pánik ellenére is pontosan követték a telefonos utasításokat és megkezdték az újraélesztést, amit az egész edzőterem lélegzet-visszafojtva figyelt. A kórházba szállítása után még közel másfél órán keresztül küzdöttek a férfi életéért, azonban a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére is életét vesztette. 

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google HírekbenFacebookonInstagramonViberen vagy YouTube-on!

)
Hogyan működik a bolhanyakörv?

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Melegfront
Maximum: +10, +20 °C
Minimum: -2, +6 °C

Erősen felhős lesz az ég, a nap második felétől egyre többfelé lehet eső, zápor. Erős délnyugati szél mellett 10, 20 fokig melegszik a levegő. Csütörtökön melegfronti hatás érvényesül. Az érzékenyek körében puffadás és egyéb emésztési panaszok jelentkezhetnek, emellett keringési problémák léphetnek fel. Az arra hajlamosak akár intenzív migrént is tapasztalhatnak. Gyakori lehet a fáradékonyság és a dekoncentráltság. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: