Kérdés: 39 éves vagyok, 22 évesen mélyvénás trombózis volt mindkét lábamban, ezért soha nem szedtem fogamzásgátlót, csak óvszert használtam. Kétszer volt kísérlet sterilizálási műtétre, de az allergiám miatt nem került ...

Mindent meggondolva az injekciót ajánlom.

Mélyvénás trombózis

39 éves vagyok, 22 évesen mélyvénás trombózis volt mindkét lábamban, ezért soha nem szedtem fogamzásgátlót, csak óvszert használtam. Kétszer volt kísérlet sterilizálási műtétre, de az allergiám miatt nem került sor erre. 3 abortuszom volt, és nem szeretnék terhes lenni, valamint több abortuszt sem az életemben. Szeretnék gumi nélkül együtt lenni a barátommal, Ön mit ajánl erre?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza mélyvénás trombózis témában:

Mindent meggondolva az injekciót ajánlom.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +37 °C
Minimum: +14, +22 °C

Nyugaton és északon lehet több a felhő, ott kis eséllyel zápor vagy zivatar is lehet, máshol viszont folytatódik a napos, száraz idő tikkasztó meleggel. Élénk délkeleti szél mellett 32, 37 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Kedden a hőség veszi igénybe a szervezetet. Az alvásproblémák mellett a fáradékonyság és a nyűgösség is nagyon gyakori. A szívbetegeket és az időseket különösen nagy terhelés éri, nekik mindenféle megerőltetés kerülendő! Sokan fejfájást is tapasztalhatnak. A déli órákban fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye, a tűző nap kerülendő! Fontos a rendszeres folyadékpótlás! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)