Kérdés: 64 éves apósomnál dió nagyságú daganatot találtak a hólyagjában, amiről megmondta egyből az orvos,hogy rosszindulatú. Jövő héten műtik. Ha eltávolítják a daganatot, mennyi a valószínüsége,hogy ismét kinő, illetve lehetnek-e már áttétel?

Az elváltozás nagy valószínűséggel valóban rosszindulatú. További kérdéseire választ a kórszövettani vizsgálat eredménye adhat nagyobb valószínűséggel. A távoli áttét jelenleg nem megítélhető.

Hólyagdaganat

64 éves apósomnál dió nagyságú daganatot találtak a hólyagjában, amiről megmondta egyből az orvos,hogy rosszindulatú. Jövő héten műtik. Ha eltávolítják a daganatot, mennyi a valószínüsége,hogy ismét kinő, illetve lehetnek-e már áttétel?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza hólyagdaganat témában:

Az elváltozás nagy valószínűséggel valóban rosszindulatú. További kérdéseire választ a kórszövettani vizsgálat eredménye adhat nagyobb valószínűséggel. A távoli áttét jelenleg nem megítélhető.

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +15, +22 °C
Minimum: +10, +15 °C

Hazánkban szombaton délelőtt többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, északon lehet szakadozottabb a felhőzet. Elszórtan, főleg délen számíthatunk esőre, záporra. Délután továbbra is sok lesz felettünk a felhő. Délen többfelé lehet eső, zápor, máshol nagy csapadék nem valószínű. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 22 fok között alakul. Késő este 10, 15 fok lesz. Szombaton hidegfronti hatás várható, nagy terhelés éri a szervezetet. Erős görcsös panaszok léphetnek fel, többek között görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök is jelentkezhetnek. Romolhat a szívbetegek állapota, az arra hajlamosak keringési és vérnyomáspanaszokat tapasztalhatnak. Csökken a hőérzet, romlik a komfortérzet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Eső