Humánmeteorológia® - Orvosmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Ma, január 24., szerda

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-4, +1 °C

Maximum:
+1, +7 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: mérsékelt DK

0-3
Napsütéses
órák száma
Hazánkban szerdán délelőtt változón, többfelé erősen felhős, párás időre lehet számítani. csapadék nem várható. Délután gyakran felhős, helyenként párás idő várható, csapadék nem alakul ki. A szél napközben mérsékelt délkeleti lesz. Hajnalban -4, 1 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 1, 7 fok között alakul. Késő este -2, 3 fok lesz. Szerdán nem várható fronthatás a környezetünkben. A hideg, nyirkos reggelen a kopásos ízületi fájdalmak felerősödnek és napközben sem enyhülnek a panaszok. A borongósabb időben fáradtabbnak, levertebbnek, lehangoltnak érezhetjük magunkat. Mozogjunk, menjünk ki egy kis időre a szabadba! A légszennyezettség növekedése várható a nagyvárosok forgalmas csomópontjaiban. A légszennyezettség közepes, alig változik. A porkoncentráció közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Holnap, január 25., csütörtök

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-5, 0 °C

Maximum:
+2, +7 °C

Szél: élénk DK

1-4
Napsütéses
órák száma
Változóan felhős időre várható, csapadék nem alakul ki. Helyenként a reggeli köd nehezen oszlik fel. A szél napközben élénk délkeleti lesz. Hajnalban -5, 0 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 2, 7 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Légnyomás süllyedés

Holnapután, január 26., péntek

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-2, +3 °C

Maximum:
+4, +9 °C

Szél: élénk D

0-6
Napsütéses
órák száma
Változóan felhős lesz az ég, északkeleten tartósan borongós, párás, ködös marad az idő. csapadék nem várható. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban -2, 3 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 4, 9 fok között alakul.

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag