Tavaszi restart a fogak ápolásában (x)

A tavasz beköszönte tökéletes alkalom arra, hogy új rutinokat vezessünk be életünkbe. Ebben az időszakban elkezdhetünk fokozott figyelmet fordítani testünk egészségére és jólétére. Az első lépés, amire feltétlenül fókuszálnunk kell, a fogaink ápolása.

Minden bizonnyal bárki megerősíti, hogy a szép és ragyogó mosoly alapja az egészséges fogak. Ehhez azonban sokkal több kell, mint csak egy megfelelő fogkrém és fogkefe. A Mediblanc márka portfóliója ezért számos olyan segítőtársat kínál, amelyek segítségével tökéletesíthetjük a fogápolásunkat.  

MEDIBLANC, A FOGHIGIÉNIAI ÁPOLÁS ALAPJA. FORRÁS: GIVET
MEDIBLANC, A FOGHIGIÉNIAI ÁPOLÁS ALAPJA. FORRÁS: GIVET
"A professzionális fogápolás, az innovatív formulák és a nagyszerű eredmények, minderre méltán lehet büszke a MEDIBLANC márka" - nyilatkozza Martin Vrána, a Givet ügyvezető igazgatója.

 A márka fogkrémei abban különlegesek, hogy nagy mennyiségben tartalmazzák azt a 100%-ban természetes hidroxiapatit ásványi anyagot, amely természetes módon alkotja a fogzománc 97%-át és a dentin 70%-át. A fogkrém részeként jelentősen felgyorsítja a természetes remineralizációs folyamatot, és gyógyítja a dentin mélyebb repedéseit is. Emellett megköti a foglepedék baktériumainak proteinjét is, megkönnyítve ezáltal annak kioldódását a fogzománcból. A MEDIBLANC a fogkrémek mellett szájvizeket és a megfelelő fogápoláshoz fontos egyéb segédeszközöket is kínál.

MEDIBLANC FOGKRÉMEK.  FORRÁS: GIVET
MEDIBLANC FOGKRÉMEK. FORRÁS: GIVET

A foghigiénia alapvető szabályai

A jó fogápolás alapvető szabálya, hogy a fogmosás legalább három percig tartson. Maguk a fogak felületeinek tisztításán kívül azonban a fogközök ápolására is ki kell terjednie. A fogköztisztító kefék mellett a fogselyem is ideális eszköz. A könnyű kezeléshez, valamint az ételmaradékok és a lepedék pontos eltávolításhoz a MEDIBLANC öt különböző méretben és két változatban - egyenes vagy L alakú - kínál fogköztisztító keféket.

Mediblanc szájvíz érzékeny fogakra és ínyre, ínyvédő fogkrém. Forrás: GIVET
Mediblanc szájvíz érzékeny fogakra és ínyre, ínyvédő fogkrém. Forrás: GIVET

Míg a fogközök tökéletes tisztítását legalább naponta egyszer ajánlott elvégezni, a fogselyem az étkezés utáni azonnali fogtisztításhoz, illetve a szájíz javításához használható. Megszabadítanak a nem kívánt szennyeződésektől, könnyen kezelhetők, és például a fogselyem még a nagyon szűk fogközökben is jól használható. A fogápolás utolsó lépése a szájvíz használata. A MEDIBLANC összesen három változatot kínál: extra erős, plakk elleni és érzékeny fogakra. Mindegyik hatékonyan véd a fogszuvasodás ellen, frissíti a leheletet és ideálisan kiegészíti a foghigiéniát.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +33 °C
Minimum: +21 °C

Napos idő várható általában kevés gomolyfelhő mellett, de a középső országrészben egy összeáramlási zóna mentén erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés. Ezeken a tájakon előfordulhat felhőszakadással kísért zápor, zivatar, de az ország döntő részén nem valószínű csapadék. Az északi, északkeleti szelet élénk lökések kísérhetik. Zivatarok környezetében erős vagy viharos lökések is lehetnek. Késő estére 20 és 29 fok közé hűl le a levegő. Néhol heves széllőkések, zivatar, felhőszakadás lehet.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra