Ő a világ legnagyobb szájú nője

Gyerekkora óta rajong azokért az emberekért, akiknek sikerült bekerülniük a Guinness-rekordok könyvébe. Egész életében arra vágyott, hogy egy legyen közülük.

„Gyerekként azzal töltöttem a karácsonyokat, hogy fogtam a Guinness-rekordok könyvét, beültem vele a fa alá és lapozgattam” – kezdte a Guardiannak adott interjúját a világ legnagyobb szájú nője, Samantha Ramsdell. A fiatal nő, aki szórakoztató TikTok-videóinak köszönhetően lett világhírű, azt mondja, mindig is arra vágyott, hogy másokat szórakoztasson.

„A járvány előtt még az egészségügyben dolgoztam. De hiába volt egész napos munkám, az álmomról akkor se voltam hajlandó lemondani. Esténként meghallgatásokra és bemutatókra jártam, vártam a kínálkozó lehetőséget” – magyarázza, majd elárulja, akkoriban egy olyan zenekarnak is tagja volt, ami esküvőkön lépett fel.

Samantha életét a koronavírus-járvány változtatta meg gyökeresen. A Covid miatt megszűntek a nyilvános események, és a meghallgatások, ahova rendszeresen járt. Ekkor jött a TikTok. „Feltűnt, hogy a követőim többsége viccesnek találja az arckifejezéseimet és a nagy számat, én pedig örültem, hogy felvidíthatom őket ebben az elég nehéz időszakban” – idézi fel a kezdeteket.

A fiatal nő elmondta, komoly lépés volt számára, hogy pont a szájából tudott viccet csinálni az interneten, leginkább azért, mert gyerekként rengeteg bántást érte emiatt. „Rendszeresen pitbullnak, békának és krokodilnak csúfoltak, de már később is szenvedtem miatta: a szórakoztatóiparban többször is elutasítottak, mert túl soknak érezték ezt az adottságomat.”

Az online szórakoztatás végül annyira bejött Samanthának, hogy a közelmúltban a korábbi munkáját is otthagyhatta, így ma már a szenvedélyének él. „A kulcs az volt, hogy megtanultam elfogadni magam, olyannak, amilyen vagyok. Ez elég önbizalmat adott ahhoz, hogy ne foglalkozzam mások véleményével, és ma már másokat is erre buzdítok. Mert igenis lehetséges, hogy szupererőt kovácsolj a saját bizonytalanságodból.”

@samramsdell5 CAN IT BE DONE? Isnt this the biggest cannoli youve ever seen?!😂 #onebite #nycfood #nyctiktok @Fortunato Brother’s Bakery ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Samantha egyébként az elmúlt években nem egy, de két gyerekkori álmát is megvalósította. Népszerű videóinak köszönhetően – no és persze korántsem átlagos méretű szája miatt – megkereste őt a Guinness Iroda, így ma már elmondhatja, hogy 6,52 centi "magas" szájával, hivatalosan is ő a világ legnagyobb szájú embere.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +29 °C
Minimum: +18 °C

Északnyugat felől szakadozóban levő frontfelhőzet érkezik, emellett a napsütést erőteljes gomolyfelhő-képződés zavarja. Legnagyobb számban az ország keleti, északkeleti harmadán valószínű zápor, zivatar. Északkeleten egy-egy heves zivatar sem kizárt. Sokfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon megerősödik az északnyugati szél, sőt ott néhol viharos széllökések is lehetnek. Zivatarok környezetében is viharossá fokozódhat átmenetileg a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 32 fok között várható, a délkeleti határnál lesz a legmelegebb. Késő estére 18 és 26 fok közé csökken a hőmérséklet. Napközben érkezik egy hidegfront.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra