A rokonszenves emberek 10 jellemzője

Egyesek szinte mágnesként vonzzák a többi embert. Ellenállhatatlan, szimpatikus, szeretetre méltó egyéniségek - a következő jellemvonások általában igazak rájuk.

Alkalmazkodás

Minden egyes embert úgy kezelnek, ahogy az adott személyek szeretnék, hogy bánjanak velük.

Becsület

Becsületesek, őszinték, másokkal szemben mindig jók. Az ellenállhatatlanul szimpatikus embereknek nemcsak elveik vannak, hanem tartják is magukat azokhoz.

Együttérzés

Hogyan válhatunk empatikusabbá? Részletek itt.

Az empátia fejleszthető: csak képzeljük bele magunkat mások helyzetébe, mielőtt tanácsot adnánk nekik - vagy egyáltalán bármit mondanánk.

Mosolygás

Mindig mosolyognak. Társaságukban elhisszük, hogy a világon sehol nem lennének szívesebben, mint velünk az adott helyen és pillanatban.

A szimpatikus emberek sokat mosolyognak, imádják az életet
A szimpatikus emberek sokat mosolyognak, imádják az életet

Életszeretet

Imádnak élni, élvezik az életet - a hullámhegyeket és a hullámvölgyeket is. Tudják, hogy az élet nem mindig kegyes hozzánk, de a legjobb, amit tehetünk, hogy élvezzük, ha lehetőségeket kapunk, szeretjük a családunkat, barátainkat, és megéljük a pillanatokat.

Kapcsolatteremtés

Nem elválasztani, hanem összehozni akarnak másokat. Élvezik, ha hasonló gondolkodású emberek között segíthetnek kapcsolatot építeni, és őszintén szeretnék, ha mások sikeresek lennének az életben.

Elismerés

Értékelik a kemény munkát. Tudják, hogy céljaik elérése érdekében mindenki másnál keményebben kell dolgozniuk, és ezt meg is teszik.

Odafigyelés

Egy-egy beszélgetés során nemcsak azért vannak csendben, mert arra várnak, mikor fejezi már be mondókáját a beszélő, és mikor mondhatnak ők valamit. A vonzó, szimpatikus emberek tényleg meghallgatnak másokat, és együttérzést mutatnak vagy megpróbálják a tőlük telhető legjobb tanácsot adni.

Udvariasság

Fontos számukra a jó modor, az udvariasság - soha nem mulasztanák el a "kérem" és a "köszönöm" szavak használatát.

Őszinteség

Nem játsszák meg magukat. Magabiztosságuknak köszönhetően bátran vállalják magukat olyannak, amilyenek, és ez épp elég vonzó, nem kell még rá is játszani.

Forrás: higherperspectives.com

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +31 °C
Minimum: +15, +21 °C

Változóan felhős lesz az ég, de több órára kisüt a nap. Elszórtan, nagyobb eséllyel a Dunántúlon és keleten számíthatunk záporra, zivatarra. Élénk, erős lökésekkel kísért északkeleti szél mellett 25, 31 fok között alakulnak a maximumhőmérsékletek. Kedden front nem érkezik, de a magasban zajló folyamatok hatására front jellegű tünetek léphetnek fel. Gyakori lehet a görcsös és a migrénes fejfájás, egész nap ingadozhat a vérnyomás. Egyesek alvászavarokat is tapasztalhatnak. A szabadtéri programoknak kedveznek a körülmények, de a záporok miatt az esernyőt is célszerű kéznél tartani. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)